I'm feeling hot, hot, hot

Hallihallå allihopaaaa! 
Just nu är jag i Airlie Beach och ska dra iväg på en båt runt Whitsundaysöarna i tre dagar om cirkus två och en halv timme, känns helt okej ändå! 

Vi kom hit igår eftermiddag och vi körde ca 12 timmar från Rainbow Beach för att komma hit och nu är vi äntligen här! Rainbow Beach och Fraser Island var dock freakin' AMAZING!! Vi körde 4WD på stranden och bumpiga stigar i skogen, lite läskigt men attans vad kul det var också! I bilen var vi sju sköna pers, jag, Josse, Mands och även våra nyfunna vänner Nikki från Irland, Alex från England, Bobbie från England och både sist och minst Lucy från England. Och ojojoj, bättre team får man ju leta länge efter, det kändes som att vi alla känt varandra hela våra liv och det blev aldrig en oskön stund i vår bil, blir alldeles sentimental när jag tänker på det även fast det bara var för några dagar sen! 
Vet inte vad mer jag kan säga om våra dagar på Fraser, som ni kanske förstått så hade vi det alldeles underbart, och nu ser jag fram emot tre härliga dagar på båten också, kan man göra något annat än att älska livet just nu? 



Här har ni tre bilder på vårt älskade G UNIT. Längst ner på bilden har ni oss tre, Nikki, Lucy, Bobbie och Alex, BIG LOVE! 
Vi avslutade våra dagar tillsammans med mat och karaoke, livin' on a prayer, kan lätt säga att jag skaffat helt underbara minnen för livet! 
Och japp, nu är det dags för en dusch och sen iväg på nästa äventyr, ååååååh exciting!! 

I just can't wait to be there

Hallihallå mina kära vänner! 
Just precis just nu sitter jag i vår kära lilla Pål-Francis, Amanda kör och Josse har wallaby/känguru-spaning.
Sedan vi hördes sist här på blogga har vi hunnit stanna i Surfers lite längre än planerat, missat våran Fraser Islandresa (vilket löste sig ändå med lite omplanerig) och åkt till Agnes Water och gjort Scooter Roon alla tjatar om! 

Surfers var UNDERBART, mycket fest och, hrm, ja, pizza.. Vädret var härligt och mellan festerna hängde vi vid poolen och jag surfade även, vilket kunde gått bättre hehehe! Vi fick i alla fall lämna Surfers efter några extra dagar och styrde mot Rainbow Beach med ett stopp på vägen. Vi upptäckte dock att vi på något sätt tagit fel på både dag och datum så vi missade våran Fraserresa, alltså HUR dåliga och orutinerade?? Som tur var var tjejen vi pratade med lika förvirrad som vi så vi kunde boka om tripen ganska smärtfritt ändå! Det blev dock lite krux i planeringen men det löste vi med att åka till Agnes Water och göra Scooter Roon för att nu åka tillbaka till Rainbow Beach! Kanske inte det smidigaste, men det var iaf en lösning som hittills fungerat braigt! 




Här har vi det mesta från Surfers i bilder, som vi ser är det ju mest fest, men även lite solande. Vi älskade Surfers och skulle mer än gärna åka tillbaka dit, åh lata och glada dagar!

Ajuste haha! Glömde nästan berätta att vi stannade i Noosa några dagar! Vi hängde på stranden och i nationalparken, hur fint som helst!! Jag och Josse drog även till Australian Zoo och tittade på noshörningar, giraffer, zebras, tigrar, kängurus, krokodiler, ormar, koalas och mycket, mycket mer! Det var supernice där, älskar ju verkligen djur och ah, det var verkligen nice! 

Och här har vi mobilbilden från idag då, Scooter Roo i Agnes Water. Det var nice och häftigt att se vilda, stora kängurus!! 

Nu är vi som sagt på väg tillbaka till Rainbow Beach, vi behöver dock inte vara där förrens den 11e så vi stannar längs vägen två nätter, ska nog mata delfiner någon morgon också, vi får se helt enkelt! Det är det som är charmen med att bo i lelle vanen, vi kan göra precis hur och vad vi vill precis när och hur vi vill typ! 
Livet leker!