Tonight is the night when 2 become 1

Goddagens goddag! 
Nu vare ju ett tag igen, MEN, det är inte mitt fel, det är min apps fel. För jag skrev ett inlägg för typ en vecka sen o försökte publicera det X antal gånger men det gick ICKE, så jag gav upp! 

Detta inlägget blir därför lite mer av ett bildinlägg igen! 
Men kan i alla fall tala om att såhär två månader in trivs jag hur bra som helst. Känns som att jag har hamnat i jordens paradis och jag är SÅ glad att jag bestämde mig för att göra denna resan! Och som jag skrev i inlägget som vägrade publiceras: Jag kan bara säga en sak alltså - life is life, life is life så det bara visslar om det!

Tiff som chillar på baksidan av berget, SÅ fin utsikt! Men det visar sig inte riktigt  lika bra på bild alltså.. Life is hard!

Jag och Sven - snögubben Steff och Sean byggde runt jul. Borstade av honom och fixade till honom en hel del för några dagar sen, vet inte om han fortfarande kämpar på dock.. 


Alla som känner mig vet ju att jag ÄLSKAR ost och kex, hehe! Så jag fixade såklart till en ost- och vinkväll! 
Här är jag, Keisha, Tiff, Steff, Sean, Lorna, Richelle, Michelle, Hannah, Lizzie, Mattie, Gabi och Megan! Så mysigt, och vi planerar redan nästa träff! 


Här är två bilder från världens typ bästa dag EVER! Vi var ett gäng på ca 15 pers hela tiden med folk som joinade in och hoppade av hela tiden, SÅ JÄKLA KUL!!
Här är Paul, Dennis, Cornelia, Dan, Sean, Josh, Josh, Steff, Gen, Kristine, Mattie, Kate, Michelle, jag och Cecilie.

Kvällsåkning - byn är så fin alltså. Alla ljusen är underbara! 



Några bilder från en helt UNDERBART fin dag, så mycket puder och skinande sol, vad mer kan man begära liksom? Sista bilden var jag tvungen att ta, menar bara liksom - kolla på träden?? HUR FINT!?!? Dör lite varj dag pga allt vackert runt omkring haha! 



Holy Smokes. 
Alla rum i Staff Accom där jag bor är döpta efter pister här. Vårat rum är 'Holy Smokes' och är en svart pist, det är sagt att man måste göra pisten vars rum man bor i, sagt och gjort! Eeeeasy!

Dåligt med festbilder det senaste ju! Här är en från 'Centurion Night' där planen var 100 shots öl på 100 minuter! Men det blev inställt så det blev bara 60 shots öl på 60 minuter istället, fungerade precis lika bra det kan jag tala om! 
Här är Lorna, Dennis, Hannah, Mattie och jag närmast kameran. 

Alright! Tänkte del av det här inlägget i två, så här är del två haha! 
Jo, dom har staff trips till andra resorter som dom anordnar här, och den första var igår! 
Har biljetter till alla tre (18 jan - Big White, 17 feb - Apex och 25 feb - Revelstoke) och väntar bara på att få ledigt för dom två sista.
Men igår var iaf GRYMT! Bussen gick 6 dock så var rätt trött på kvällen, men vi hade en sån grym dag allihopa alltså! Hade sån tur med vädret också, det är tydligen oftast superdimmigt där, men ni kan ju se på bilderna att så var inte fallet för oss! 

Mattie, jag och Megan - samt Jason i bakgrunden.

Jag, Mattie och Jason. ALLTSÅ kolla himlen!? Och omgivningen!? Dog lite faktiskt.

Mina fina roomies Mattie och Tiff.

Tiff framför alla, helt otroligt, fina träden! Dom var helt vita och helt superfina alltså, skulle rekommendera vem som helst att åka dit! 

Och här är crewet jag åkte med i princip hela dagen! Keisha, Mattie, Tiff, Gabi, jag, Megan och Jason. Här hikeade vi upp till typ högsta punkten och kikade på dubbelsvarta backarna, så himla branta alltså, och det var typ lavinvarning där, helt stört! Men hade en himla bra dag alltså! 

Nu ligger jag i sängen och chillar, ikväll blir det trivia och imorn är planen att åka bräda all day och jobba all night! Det är staff hockey imorgon så lär vara en hel del att göra, men det blir kul! 

Men jag lever iaf, och jag har det kanoners! Är lite förkyld för tillfället, men det är en annan femma. Lite halsont har inte stoppat mig förr! 
Ciao!

Hello from the other side

Ciao ciao vänner! 
Tänkte att det var dags för en lite mer skriftlig uppdatering nu haha!! 
Har ju som sagt jobbat en hel del den senaste tiden, helt sjukt vad mycket folk det varit ÖVERALLT!! Har jobbat inne i mitt lilla ticket office med underställ på under uniformen och frusit som fasen pga att vi har haft våra fönster öppna och sålt biljetter genom dom då vårt kontor är superlitet haha! 
Men vi överlevde, och nu är det rätt dött igen. Jobbar 9-15 idag med att typ städa och organisera och allt såntdär, yeay! 

Vad har mer hänt då?
Jo, sist jag skrev skulle jag ju ut och åka snowboard hela dagen, så blev det inte! Jag lånade Saras skidor istället och åka skidor hela dagen! I typ -13 grader(!!!), så jäkla kul, jobbigt och KALLT! Kände mig som en riktig nybörjare igen alltså haha, benen brann efter typ en halv backe! Men pallrade mig ner för en svart backe till och med, och var ute från 9 till 15:30 så är helt klart nöjd med min insats! 

Sen har det ju varit nyårsafton också! Vaknade på morgonen och det var hela -16 grader(!!), helt stört kallt ju!!! Men jag klädde på mig och tog mig ut på en promenix i det fina vädret, solen sken och livet kändes underbart trots kylan! Ögonfransarna och håret blev helt förfrusna och ändrade färg till vitt dock haha! Efter det jobbade jag till typ 19:30 och sen var det bara hem och locka håret och dressa om och knäppa första! Kvällen bestod av mycket dans, många foton av samma motiv, lite drinkar, champagne och en hel del pizza haha! Bra kväll med andra ord! 

Det nya året har börjat fint också, solsken tre dagar i rad, har tagit lite promenader mitt i allt jobbande och igår var det födelsedagsfest med sangria och mojito för Kristine och idag sopar jag mest trappen för snön bara VRÄKER ner!! Är dock ledig imorgon (enda dagen denna veckan) så ska verkligen ut och åka bräda HELA dagen, saknar mina snowboardboots nu haha! Har även planerat in en vin och ost-kväll med några brudar här samt en skypedejt med TP, och på lördag ska jag kika på railjam, så veckan har hög potential alltså! 
Nä, nu måste jag jobba lite för brödfödan, heido! 

Jag och Tessa på min skiddag.

Alltså denna bilden, haha!! Kolla stavarna! Så sjukt raka! Och naturen runt omkring är inte så fy skam den heller för den delen.

Nyårsaftons morgon.

Från promenixen på nyårsafton, ögonfransarna helt vita och mobilen dog pga kylan, men jag var glad ändå! 


Har ca 20 bilder på detta motivet och denna är bäst, vilket säger en del om dom andra haha.. Detta är iaf från nyårsfesten! Holy Smokes + Pernille i förgrunden och dom andra två vetefasen vilka dom är haha!

Kass bild på mig och Cecilie, men ville bara visa att vi är amerikaniserade med bra röda plastmuggar - såklart! 


Obligatoriska toabilden. Här med Michaela och Sara - mina jobbarkompisar från Tube Town!