Warm my shoulders and relieve my pain

Nu känner jag att jag har varit ganska kass på att uppdatera, men jag förlåter mig själv bara för att jag är så snäll!
Igår var det i alla fall dags för den årliga matfestivalen, vi var några tjejer som lyssnade på musik, åt mat, åkte karusell och såg ner på alla små fulla barn. Precis som det ska vara!

Nu är det fixa-sig-time, sen ska jag åka och jobba och sen har jag en kväll och en dag med min fina pojkvän som är hemma för en helg!

En gammal favorit på mig och min dude.

Yours truly,
Elin

Det snurrar i min skalle

Idag har tankarna snurrat vilt i mitt huvud. Och jag har tröstätit, a lot.

Skolan började idag, kommer inte ens ihåg hur många utav dom nya treorna som har smilat mig rakt upp i facet o sagt "hur känns det nu då? 'HA-HA'". Vem som helst kan nog räkna ut med lilltån hur det känns för mig just nu, just idag. Liksom.
När hela min förra klass blev utkastad, vad gjorde jag kvar i skolan då? Ajuste, jag hade lektioner med min nya klass!
När alla 93or sjöng "vem vill gå i trean nu?", vad gjorde jag? Ajuste, jag satt o lipa för jag har ett år kvar, ah men de va ju gött!

Nä, just nu är jag inte så himlans glad på livet må jag säga, det blir ju inte direkt av att norge existerar.. (fast vad hade världen varit utan 'hva skjer'? yeah not so much!)

Det är här jag vill vara just nu, då hade jag mått alltså!

Yours truly,
Elin

Vad jag bryr mig om nu

Idag har jag gjort SÅ himla mycket som jag skrev igår att jag skulle göra. Not.
Har inte gjort ett piss. Gick upp tidigt, åt frukost vid 12, sen har jag bara rensat, redigerat och lagt ut alla Ayia Napabilder på facebook (äntligen är det ute ur världen!!!!!) och nu ska jag ner till stallet och sen dra och sola ett tag.
SEN ska jag fan i mig bli frisk!

Jag och några söta tjejer i Napis, puss!

Yours truly,
Elin

Oh no, you didn't!

Idag har jag fått klagomål på att jag har uppdaterat min blogg dåligt. Inte speciellt förvånande då jag har varit i underbara napa i en vecka och blivit dödssjuk på kuppen!

Dom senaste dagarna har jag bara legat och dött framför TVn och datorn, så imorn hade jag tänkt att ta tag i mitt liv och packa upp necessärer och sådant! En dusch skulle inte sitta fel heller!
OCH lite övningskörning, nu är det fan i mig dags för mig att ta tag i den där jävla skiten igen! Körkort ska jag fan ha...........snart!

Slänger upp en bild på mig och min otroligt saknade, norska pojkvän. Snygga ögon har vi alla fall!

Yours truly,
Elin

You're still a stranger to me baby

Såhär ser min packlista ut just nu, ME LIKE!!!!
Imorn 10.32 bär det av mot Gbg, sen 17."ngt" lyfter flyget och vi är på väg ut ur landet, awesomenessss!

Yours truly,
Elin

Du får leva med det resten av ditt liv

I tisdags var jag o Erika i Götlaborg, hon hittade ju lite mer saker än vad jag gjorde, så min plånbok överlevde i alla fall!
Vi fick oss ett gott skratt på tåget hem efter att vi upptäckt att vi glömt Erikas väska när det va ca 5 minuter kvar tills tåget skulle gå o hon hade sprungit o hämtat den som en galning, sånt som förgyller dagarna!
På kvällen va Mandy o Emma här, mycket mysigt och trevligt och allt sånt där!

NU är det packningstime, det går ganska segt och det är urtråkigt, men det måste ju göras när man ska till ayia fucking napa IMORGON!!!!!

Erika efter en jävligt snabb springtur + våran mat i gårkväll, MUMS!

Yours truly,
Elin

The whole world stops and stares for a while

Sitter här och är trött, men har man en pojkvän i Oslo som bara ringer på kvällarna när man ska upp 8 på morgonen får det vara så ibland!

På schemat idag står Göteborg med Erikis, vi ska mötas upp ca halv 1 i götet och sen ska vi shoppa loss!
Framåt kvällen hoppas jag på finbesök från fina flickor, men man vet aldrig med dom, den som lever får se hur det blir!

Jag och Erika på nyår 2010/-11!

Yours truly,
Elin

Saying goodbye sure takes time

Jag kommer alltid älska dig. I miss you.

Yours truly,
Elin

Men det är något som gnager ändå

Jag är helt slut. Helt död alltså. Alldeles matt.
Hatar allt just nu, för jag går bara o väntar på att tiden ska gå känns det som. Vill först att det ska bli imorn så att Erika kan komma hit och vi kan åka till göteborg och handla lite grejer till Ayia Napa, som jag också längtar till, dit åker vi på fredag! Sen vill jag bara att det ska bli maj 2012.

Nu har det gått en månad, det är tio kvar, och det känns ärligt talat riktigt tungt.. Det är faktiskt inte kul någonstans och jag vet faktiskt inte hur jag ska klara mig..
Nu är det sommar, och innan allt blir som förut ska det bli höst, hösten ska bli till vinter och vintern ska bli till vår, sen ska det nästan bli sommar igen. SEN är vi tillbaka på ruta ett, fast då har vi ändå förflyttats till ruta elva eller något..
Okej nu blev det ganska krångligt, men det är så det är just nu, vet inte vart jag har mig själv och vad jag vill eller vad som händer i mitt liv, det är knappt så jag fattar själv...

Okej, jag la inte upp den här bilden för jag är deppig, utan för att jag är trött, på allt, i hela kroppen.
Tror jag har lagt upp den förut? Men vad gör det om hundra år?

Yours truly,
Elin

Home is wherever I'm with you

Hittade världens sötaste video på youtube såhär på morgonkvisten! Ett sånt barn vill jag ha, snacka om gullig alltså! Jeeeesus!

Totally värt ett klick and en titt! -> http://www.youtube.com/watch?v=L64c5vT3NBw
Nu har jag bråttom a la Elin här asså, ska följa med Emma på tävling och vara hästskötare idag, funny times!

Yours truly,
Elin

Jag bor fyra trappor upp och du är välkommen in

Vad har hänt sen sist då? Jooo, man har ju i alla fall hunnit med en tur och retur-resa till Oslo! Har inget att skriva egenligen haha, men kom dit i måndags och åkte hem igår, Oslo va varmt och härligt, tror att killarna kommer trivas riktigt bra i sin lägenhet som btw var awesome!

Orkar inte gå in på något mer för då kommer jag inte må bra i natt. HAVE A NICE EVENING!

Ganska mörk bild, men vafan det får ni överleva!
Saknar dig sen du försvann
Saknar dig och känner mig halv nu
Saknar dig sen du försvann. Saknar dig och känner mig halv nu.

Yours truly,
Elin

My little pony, my little pony, min lilla ponnyhäääst

Hade just rubriken på hjärnan HELA (okej halva men ändå) dagen igår på jobbet!! Uuuurjobbigt alltså, fast tycker nästan mest synd om Hanna som var tvungen att lyssna på den hela (okej halva igen) dagen genom headsetet, hehe.
I ALLA FALL så hade jag glömt denna låten, MEN så lyssnade jag på P3 precis, och SÅKLART så spelade dom den låten som ett intro till en tävling, känner att denna dagen kommer vara precis lika underbar som dagen igår nu...

Yours truly,
Elin