Mina cornflakes är så torra utan dig

Igår var det utgång, min första i skövde!
Det blev liiiite för mycket denna gången, är fortfarande bakis och klockan är snart halv åtta....
Jag och Lisa förfestade för övrigt med några jobbarkompisar, som tappades bort redan i kön in till husaren, gal1!

Nu väntar jag finbesök, Lisa och Sara är snart påväg hit och vi ska snacka minnen och kanske ta någon cider, myspys på det!
Fast jag borde nog sätta igång och bestämma kläder och börja sminka mig typ nu så... VI HÖRS LA!

Jag trivs i Göteborg med en halvlaglig öl och mitt vaseline!

Yours truly,
Elin

När du är vilsen i en vinternatt, igen

Nu har jag fan i mig suttit i minst en och en halv timme o halvhjärtat försökt få igång min webbcam så jag kunde ta en bild på min nya frisyr! (okej har bara ändrat från snebena till mittbena men ändå!!) Den ville fan inte fungera!

Har kommit på att jag är upptagen från och med nu till 8e augusti då jag är absolut ledig i 4 dagar innan det är dags för ayia fucking napa! Sen är det jobb igen direkt från det att jag kommer hem tills jag är ledig i 4 dagar till innan skolan börjar, tjena ångest!?

Niki and Me i en sittlift någonstans uppe i landet!

Yours truly,
Elin

Allting har förändrats, men du finns kvar

Jag är fan i mig en riktig sucker för bilder på bloggar!
Bloggar utan bilder är nog det tråkigaste jag vet! Fast jag lägger nog upp bilder för att jag inte har så mycket vettigt att skriva om haha...
Har jobbat idag i alla fall, det va nyttigt, fick sluta tidigare o grejer, känns väl sådär i plånkan men ganska skönt annars om man frågar mig!

Har i alla fall saknat min pojke idag, men det är väl inte så kul att läsa om heller antar jag, så nu ska jag inte skriva mer onödig skit!

Jag och Adam på våran.... 10 månadersdag!

Yours truly,
Elin

Today I don't feel like doing anything

Nu vare ett tag sen va?

I fredags tog jag och min käre vän Lisa tåget till göteborg för att sedan fira min födelsedag på lördagsnatten.
OCH vi hade så JÄKLA kul!! På fredagen satt vi och blev lite småfulla på några öl och glas vin med Lisas pappa på en pub som var urmysig!

På lördagen förfestade vi i lägenheten tills det blev dags att dra in till stan (ca 23-23.30 eftersom jag fyllde år efter tolvslaget!) och vi hittade ett ställe där vi småbarn kom in!
Klockan var 23.54 och jag trodde inte jag skulle komma in när vakten kläckte ur sig att "det här är ju imorn?" men då sa jag "nääee det är ju som seeeeex minuteeeer!" men då gratulerade han mig och jag fick kila in och dricka mina första lagliga öl och drinkar!

Vi vinglade hemåt vid halv 5-tiden efter en ganska onykter kväll med white russian, blackjack, bastutoa, carlsberg, dans, norrmän, ännu mer dans, ännu mer norrmän, korvätande, telefonsamtal, spårvagnstur och ett möte med polisen.
Helgen var SÅ himla rolig, och grattis till både mig och Lisa som nu har blivit myndiga!

Bild från puben i fredags.

Yours truly,
Elin

Äggmacka

Planerna inför min 18årsdag är kaos, vi får se hur jag gör med det asså, skulle gärna hoppa över just födelsedagen men bli arton ändå! Det känns som att själva födelsedagen är så viktig så det kommer bara bli skit ändå! Typ som nyår alltid blir, överhypat skit!

Nu är Lisa Tormannen här och vi ska kolla på film och nu har vi lite gosiga planer framför oss, det måste bli av hihii!


Jag, Ninus, Erika o Elli från nyår -10/-11!

Yours truly, 
Elin

'Cause in my castle I'm the freakin' man

Nu ska jag fan i mig börja blogga igen! Det är rätt skönt att ha ett ställe där man bara kan skriva massa skit utan att någon bryr sig faktiskt!
Vi får väl se hur det kommer att gå men jag ska i alla fall försöka uppdatera lite då och då, när jag känner fört hehe..


Jag och Lisa, innan vi gick och kollade på studenten 2011.

Yours truly,
Elin