Drop it like it's hot

Blä, vet inte vad jag ska skriva, men det var ju ett tag sen nu så en uppdatering är nog bäst vaaaa?
Jag och Te var och provade balisklänningar i alla fall, hittade väl en del, men det är lite svårt att veta vad man ska ha asså! Te hittade i alla fall en som var S U P E R F I N, den satt som en smäck på henne, varför kunde det inte hända mig, haha..
 
Asså blaeh, är för mätt/sprängd för att skriva något (OCH RADION HAR FÖR HÖG VOLYM MEN JAG ORKAR INTE SÄNKA OKEJ!?!?) så ni får nöja er med detta otroligt roliga inlägg, WIHO!
 
en av mina favoritbilder från balen, av alla typ 500 som jag knäppte, åh snart är det jaag som är där
 
NU är det bråttom! Ska ut med Eddie och sen ska jag åka till gymmet och spinna loss, yee!

Let's remove the space between me and you

Hejhej allihopa (ni är SÅ många ska ni veta!!!)
I alla fall, har jobbat hela helgen, och det är faktiskt inte så jobbigt som man kan tro, som man säger: tiden går fort när man har roliiiigt (fast det är snarare så att tiden går fort när man har mycket att göra he-he)!
Idag stannade jag kvar på jobbet ett tag efter jag hade slutat och vi planixade en utgång med workmates, sveineruliiigt lär det ju bli, älskar mina jobbarkompisar, wihoo!
 
Nu ska jag i alla fall chilla lite i le soffa! Är ledig från skolan måndag och tisdag - S K Ö N T, så imorn ska jag och Te prova balklänningar och äta sushi! Meow, ser fram emot student o kortege o bal o allt nu jaoo!
 
Fiiiiiiin fina flickor på kortegen 2012, snart är det min tuuuur!

Jag kan inte tänka på annat än bara dig

Ayayay dios mio! Igårigårigår........ vetefan vad jag gjorde igår... meen idag har jag i alla fall skrivit nationella provet i svenska, uppsatsdelen, hur det gick vet bara gudarna! Snart vet väl jag med, men ah, ni förstår.
På provet var jag tvungen att ta pauser lite då och då, och jag hade min egna dator (inte skoldatorn) pga en anledning som jag inte vill berätta (skoja baraaa, det är för att skoldatorn är cp och fuckar ur ibland).
 
I ALLA FALL, under mina pauser så satt jag och kollade igenom mina bilder och såg då massa bilder på mig och min förra häst och då fick jag feeling så nu har jag precis kommit hem från stallet! Hängde med min mamma och en tjej i stallet på en ridtur på min nuvarande häst dåva! (för er som inte vet så har jag inte varit i stallet på typ en månad och har i alla fall inte ridit sen oktober jao)
 
Intressant va? I alla fall så sitter jag nu och äter müsli och fil (nä, det gör jag inte för den tog slut när jag skrev om hästjäveln) och laddar upp inför ett gympapass jag ska gå på idaaag! 
Seeen blir det myspys hos Te, vi ska köpa gottgott på kvantum och sen blir det mys för hela slanten!
 
Jag och min förra häst Shamira, åh vad jag saknar henne...
 

Starships were ment to fly

I'm a very busy girl, oh yes! Dom här två dagarna (tisdag och onsdag) har jag haft och kommer ha fullt upp hela tiden!
Igår stog skola, resbokning (har bokat resa till England över nyår! FETT!!), gym, mössprovning och fika på schemat, och jag hann fan med allt, så jävla braaaaaaa!
Idag är det skola, projektarbete, stall och gym som jag ska hinna med (okej plugg också, men det får vi se lite hur det blir med), och jag ska fan hinna med allt idag också! Like a boss, sen ska jag ta helg, förutom svenska nationella på fredag som lär sugaaa getiis!
 
Kul inlägg jaooo!! Fast nä, men skitsam, who cares? 
 
 

Jag äter inte mina vänner för dom är en del av mig

Alltså dom här senaste veckorna har jag verkligen insett på nytt hur fina vänner jag egentligen har, mina vänner är helt enkelt bättre än alla andras vänner, och det står jag fast vid! Så pilutta er, ni som inte har vänner som jag!
 
Ville bara ha det sagt, så kan jag informera er om mitt underbara och händelserika liv, jobbade i lördags och i söndags. Länge i lördags och inte lika länge i söndags, men det hände inget roligt då ändå, för jag hatar söndagar och det är ärligt talat den dagen i veckan då inget gott kan hända världen.
Idag däremot, måndag - the best day in the whole weeeek jaoo, har jag gjort sååååååå mycket! Har planixat inför nyår och fixat och donat där, strax klart för att bokas, very exiting ohyessssss! 
 
MENNN nu ska jag kila iväg och tränixa en liten stunddddd och sen ska jag väl sätta mig med en engelskainlämning som vi för övrigt har typ en månad på oss att göra, men jag gör den i tid så är den klar, wihoo vuxenpoäng till miiiig, caching!
 
Här är btw en bildis på två av mina fina vännisar, ni är saknade tjejor och jag kommer snart och hälsar på er, yeah! Och nej, dom brukar inte se ut så, det var collagetema på en fest och dom var... en texasfarmer och en sportsgeek... eller något... fina i alla fall!

I miss you so bad, I miss you so, so bad

"Will you tell me once again
how we're gonna be just friends?"
 
Blä. Så känner jag idag, blä.
 
 

17 November 2012

Fett lam rubrik, men den här dagen förtjänar typ inget annat! Vaknade så jävla bra, en minut innan väckarklockan ringde (gotta love when that shit happens asså), men sen gick allt utför: håret fucka ur, yoghurten var slut, brödet var äckligt, smöret hamnade på golvet och på den vägen var det... KUL LIV/DAG tänkte jag och trodde inte att det kunde bli så mycket värre.
Meeeeeen vid halv tre typ hände det som inte fick hända, det var liksom pricken över i:et, det var grädden på moset, det var droppen som fick bägaren att rinna över, det var ketchupen på korven och allt sånt där, då kände jag bara såhär "åh nej".
 
Såhär känner jag om dagen alltså, okej bilden är typ från 2011 men den kommer alltid funka, så är det bara!
 
Hejdå dagen, nu är klockan 00:14 och jag är jävligt glad att du är över, may you burn in hell typ. 
 
Yours truly,
Elin
 

Who's gonna save the world tonight?

Idag är det 200-dagars (wihootvåhundradagartilllstudentenye) och det var superhjältetema i skolan. Vi var awesome och var ninja turtles, sjukt bra, ja tack, frågor på det? Ne, bra.
 
Har egentligen inget att skriva, inget kul i alle fall, så atteeeehhh jag slänger helt enkelt upp en bild från dagennnnnnn som gått!
Här har vi då Tobhee, Johnny, jag och Josémattafakka. Redo för att möta världen.
 

I alle fall, tänkte skriva att jag satt o käka risifrutti, men den tog slut så det var väl inte speciellt spännande.. MEN nu ska jag hoppa upp i duschos och sen dra mig mot Nikis place, ikväll blir det Mario Kart till att börja med, vad som händer sen får den som lever se, SÅ SPÄNNANDE!!!
Hade!
 
Yours truly,
Elin
 

If I could turn back time

Nu har jag fått ett sånt där blogg-ryck igen, får ju såna lite då och då. Dom håller väl oftast i några månader, så passa på att njuta av inblicken i mitt liv nu när ni får chansen!
Ska ändå försöka skriva så ofta jag kan, men vi får väl se om det går! Om någon månad lär det ju vara ett inlägg som börjar typ såhär: "nu skiter jag i det här med bloggande, det här får bli en plats där jag bara skriver av mig någon gång ibland", för så har det låtit minst två gånger förut haha, så kass är jag!
 
IIIIIIIII alla fall så har det hänt en hel del sen sist (tro fan det, det var ett år sen jag skrev sist), men ärligt talat, ni som inte vet om vad det är som har hänt har förmodligen inte med det att göra! Lär ju inte skriva ut allt här, för nu är det time för att blicka framåt tycker jag (trying to be positive, GOOD FOR YOU ELIN)!
 
Såhär ser jag ut nu (typ, detta var i somras men) i alla fall, (måste ju skriva det för alla mina läsare som inte känner mig, MAN VET JU ADRIG OKEJ!??) det är i alla fall jag där i brunt hår, mer än så tänker jag inte säga.
 
Men jag antar väl att vi hörs, nu ska jag åka och träna, wihooooo roligt!
Förresten, fan vad paranteser jag skriver, men I DON'T CARE, I LOVE IT!
 
Yours truly,
Elin