Drivning home for christmas

Well hello!! 
Nu var det verkligen för länge sen, sorry about that! 
Vad har hänt sen sist då? Joo vi har flyttat in i lägenheten, vårt nya hem, och det känns svinbra! Jag har dock inte hunnit göra mig så hemmastadd ännu, för dagen efter vi hade flyttat in drog jag på roadtrip! Det är nämligen så att jag har fått jobb som säljare, jag säljer rengöringsvax för bilar haha, jag som kan så mycket om bilar, hehehe... Iaf på jobbet så får man möjligheten att åka på roadtrip till olika ställen i landet och sälja, så min andra vecka i företaget spenderade jag i Wagga Wagga, fick höra att det är den största inland town i NSW och sen berättade pappa att staden hade ungefär lika många invånare som Skövde haha, det säger ju en del om ytorna här! 

Från jobbet var vi ca 14 pers som åkte och man är vanligtvis ca 5-6 så det var en väldigt stor roadtrip, det var jag, en till tjej som heter Heather och sen var resten killar, det var SÅ himla kul, verkligen en upplevelse att minnas! Vädret i Wagga Wagga var väldigt varierande, ena dagen var det 39 grader och gassande sol medan det nästa dag var runt 20 och spöregn, har aldrig sett så mycket regn förut haha, och invånarna älskade det, de hade tydligen varit en väldig torka innan det. Och blixtarna då, shitpommes, vilka blixtar! De var över hela himlen, liksom vågrätt fast ändå blixtar ner lodrätt också, svårt att förklara men det var hur häftigt som helst!! 

På vägen till Wagga Wagga, vägarna här är så raka och långa haha!


As I mentioned, raka och långa! 


Två av de 12 killarna som var med på roadtripen, Tom och Miles. 


Denna bilden var mest för mamma och pappa (och Viktor haha)! Vindkraftverk här också! 

När jag kom hem från Wagga Wagga så hade jag en dags ledighet och sen var det jobb som gällde igen, på kvällarna hittade vi dock på skojsiga saker, som till exempel BBQ i en park nära vår lägenhet och även drinkar på Opera bar, en bar vid Operahuset (daah) med utsikt över Harbour Bridge och Operahuset, så himla fint! 

Här är några av våra fina vänner här, två av killarna skulle åka hem efter några dagar så här är hejdådrinkarna med champagne! 

Efter den veckan såg jag fram emot att packa upp min väska och göra mig lite mer hemmastadd i lägenheten (nää jag hade inte hunnit göra det efter jag kom hem från Wagga Wagga än haha).. Men ICKE SA NICKE, min ledare hade skrivit upp mitt namn på ytterligare en roadtrip! Man får nämligen skriva upp sitt namn på en lista om man vill åka med och hon skrev upp både mig och henne själv haha! Självklart kan man tacka nej till roadtripen om man inte vill åka med, och i ärlighetens namn tvekade jag in i sista sekund, men bestämde mig till slut för att åka med. Så det var bara att packa om väskan, säga hejssvejs till Amanda, Josse och dom andra roommatesen och styra kosen mot Broken Hill! Det jag tvekade med mest angående roadtripen var nog att resan var så himla lång, hela 14 timmar! Till Wagga Wagga var det 5 timmar och jag tyckte det var ganska långt haha, men nu sitter jag här i vanen, resan dit är avklarad för länge sen och ca 10 timmar av hemresan likaså! 
Veckan i Broken Hill har också varit så himla kul alltså, dock VÄLDIGT varmt, runt 42 grader varje dag, tror den kallaste dagen var ca 39 grader.. Och jag har inte berättat det bästa, men vi måste jobba i svarta långbyxor och svart tröja haha, but it's not to bad! Jag överlevde ju i alla fall!

Som sagt, antal invånare och ytor här alltså! 


Kan verkligen inte sluta bli fascinerad av vägarna, helt sjukt haha! 


Här är vår fina van vi har rest i på roadtripsen, så obekväm men ändå härligt, livet på en pinne! 

Naturen ser ungefär ut såhär överallt, stora fält av ingenting haha!


Vi stannade för att tanka in the middle of nowhere och jag såg denna "julgranen", underbart!


Här är Chelsea, min leader, som ni kan se är vanen ganska fullpackad med vax och skit + 6 pers, rätt tight faktiskt!

Tänkte bara bjuda på en bild på mig, det var ju ett tag sen, men här ser ni iaf att jag lever och mår bra, därav leendet!


En av fördelarna med roadtripsen är den underbara naturen man får se, här är en solnedgång vi fick skåda på vägen till Broken Hill.


Mamma frågar alltid om mat och allt, här är bildbevis på att vi faktiskt lagar mat, tacos stog på menyn för första gången sen vi kom hit! Nat och Andy är med på bilden också, två av de som var med på roadtripen! 

Sista bilden nu, detta är en soluppgången på vägen hem från Broken Hill, det var vid denna tiden vi fick se upp för kängurus the most, dom typ sover vid/på vägarna och blir förvirrade av ljuset och då hoppar dom ut och blir överkörda, smarta djur...

Iaf, det är underbart här, har fått se sån underbar natur (och kängurus!!!) på mina roadtrips och nästan alla människor man träffar är så himla vänliga och trevliga! Jag kanske fixade lite farm work på kuppen i Broken Hill också, träffade en himlans snäll tjej som hade en gård med får, kor och hästar, som taget alltså! Men vi får se hur det blir med det! 

Just nu ser jag fram emot att komma hem till mina saknade vänner, imorn ska vi baka lussebullar och jag ska också gå på julklappsjakt (sista minuten såklart, oväntat?)! Känns så himla konstigt att det är jul, julkänslan är ju lika med noll, dom spelade lite julmusik i Broken Hill, men i 42 graders värme skapade den inte speciellt mycket julkänsla ändå haha! 

Det var nog allt för denna gången, kände att jag ville berätta lite iaf, jag kan försöka uppdatera lite oftare men det brukar ju oftast inte bli så ändå haha.. I alla fall, vi lever och vi har det finfint, även fast jag varit mer borta än hemma i Sydney som det ser ut just ju, but hey, man måste faktiskt leva i nuet och ta de möjligheter man får!