Tell everybody I'm on my way

TJAAA!
Idag är det SEX små dagar kvar tills planet lyfter.. eller okej, om fem timmar och tre minuter är det EXAKT sex dagar, jag tror jag får feber!
Självklart har jag fixat lite småsaker tidigare, såsom strömadapter, dagbok, mobil och rygga osv... MEN just nu, just idag, för ca fem minuter sedan så plockade jag fram mina shorts för att prova dem och se vilka som får följa med down under och helt plötsligt, bara sådär, så blev det verklighet! Eller blev det verkligen det? Jag vet inte, KAN INTE FÖRSTÅ att jag kommer stå med mina små fötter på andra sidan jorden om en ynka liten vecka, kommer nog inte förstå det förens vi ska åka hem igen typ haha! 
 
NÄ, nu är det hög tid att ta tag i de där sörjans shortsen och linnena (linnenen? linnenarna?) alltså, jobbigt liv just nu... 
 
för några dagar sen stötte jag på en bild där man såg vad alla länder bidrog med i världen, detta är då Australien, känns tryggt, jajjemän!
 

Ingen vind kan blåsa omkull oss nu

15 dagar kvar idag.
Jag kan knappt tänka på att om två ynka veckor (okej, plus en dag) så kommer jag och tjejerna sitta på ett plan som ska ta oss till Peking, där det är byte till nästa plan som ska ta oss till AUSTRALIEN!!!!! När jag tänker på det pirrar det i hela kroppen och jag kan inte låta bli att få fram världens flin på läpparna, jag börjar ju undra lite hur det ska gå att fungera som människa dagarna innan vi ska åka...
 
Igår i alla fall så styrde jag och Frida upp en liten förfest hemma hos henne, vi var inte så många men SÅ trevligt och kul det var alltså! Vi gjorde mojitos, snackade om jobb och hade en allmänt trevlig kväll. Vi styrde stegen mot Bogrens och efter lite trängande i kön kom vi in och det var en riktigt bra utgång, hade superkul och hela kvällen flöt på precis som jag förväntat mig, supernice! 
Hoppas på en minst lika trevlig och rolig kväll nästa helg då det är dags för mig att ha en "avskedsförfest" med några av mina närmsta vänner, är så himla taggad, livet är helt okej just nu!
 
Jag och fina Fredén igår hos Frida, det är väl lika bra att ni vänjer er vid kassa mobilbilder med tanke på att det är det som lär laddas upp från down under!
 
 
 
 
 
 
 

My cheeks are turning yellow

G'day mates!
Här är det omtalade inlägget om Australien, som alltid när jag ska göra något viktigt så skriver jag det när jag egentligen inte har tid (måste åka till jobbet om 15 min..), men skitsamma, det får bli som det blir! 
 
Det började med att jag, Malin och Josse var redigt sugna på att fly stan och åka till aussie i tre månader, vi i princip bestämde det om jag inte minns fel.. Vi träffades i alla fall i somras och kom fram till att vi inte skulle hinna få ihop tillräckligt med cash för att kunna köpa en resa och klara oss där tre månader utan att jobba, så vi bestämde oss för att satsa på att skaffa ett visum så vi kunde stanna där max 12 månader och kunna jobba under tiden vi var där.
Under tiden allt detta hände så började jag jobba på Mio med Amanda, en 94a med planer om att åka till Australien året efter oss, men de planerna blev inställda och jag sa att hon kunde ju hänga med oss, antingen själv eller med någon kompis. Amanda bestämde sig för att hänga på oss, vilket var väldigt KUL och modigt gjort av henne faktiskt!
Vi började planera lite smått och Josse och Malin fick träffa Amanda och alla trivdes tillsammans direkt, så himla skönt och bra! Vi blev dock lite stressade så vi stack iväg och bokade en resa gaaaaaaaaaaaaaanska snabbt ändå, tyvärr så hoppade Malin av, svintråkigt, men det är sånt som händer! Vi fixade i alla fall visum och alla tre "klarade" det utan probs, så helt plötsligt satt vi där med flygbiljetter och visum alla tre, det kändes så himla skönt att vi hade klarat av det största typ!
I alla fall, då var det ett tag kvar tills vi skulle åka, idag är det bara 17(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ynka dagar kvar och nu är det mesta är fixat, vi är vaccinerade, vi har ryggor, vi har lite små tankar om hur livet down under kommer bli och jag antar att det inte bara är jag som har börjat tänka på packningen och vad man ska ha med sig..
Det enda som inte är fixat, som jag hade tänkt att pilla lite med någon dag snart är väl självaste rutten, ganska viktigt kan man tycka ändå, men äh, bara vi vet på ett ungefär vart vi vill och vad vi vill se så har vi ett flyg på några timmar (höhö) att planera på! + att vi lär ju få en del tips på plats!
 
Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen det var nog allt jag hade att säga om det just nu.. Inte så himla bra skrivet och kanske inte så lätt att läsa heller pga osammanhängande text haha, men det är i alla fall så det ligger till!
Det enda jag inte nämnt är väl att vi ska vara borta i ca 7 månader, tror vi iaf, hemresan är just nu bokad till slutet av maj, och vi åker 4e november! 
OCH att jag är ofattbart taggad, men det kanske man förstår.. har lite svårt att sova och måste typ skrika rätt ut ibland, men antar att det är rätt normalt ändå hehehhe...
  
 

This beat be bumpin', bumpin', this beat go boom, boom

Hola bandidooos!
Idag är en sån där otroooligt produktiv dag från min sida! OBS!! ironi!
Har i alla fall hunnit äta en gosfrulle, gått på berget med TP och bytt header sedan jag vaknade! Senare vankas kesoplättar (MUMS) och ett träningspass på mitt kära friskis&svettis, wihoo!
 
Har väl inte så mycket mer att säga, känner att jag drar ut på att berätta om aussie så mycket jag bara kan, men det är nog för att jag inte vet vad jag ska berätta egentligen? Aja, det löser sig säkert! Tänkte lägga upp lite unseen pictures från studenten som ni ska få njuta av så länge!
 
Malin, Jonna och jag när jag och mamma hämtade upp dessa fina pinglor innan champagnefrullen på studentdagen!
 
Tjejerna från klassen PÅ champagnefrukosten, som var hos Hanna och Ida på berget!
 
De flesta bilder från studenten är typ såhär suddiga så de får förbli unseen faktiskt.. Men här är finisarna José och Josse med mig i alla fall!
 
Efter utspringet var det mousserande rosé och glädjetjut som stod på schemat, kanske inte världens bästa bild, men det var GLÄDJE!
 
Jag, mina fylleögon och min bror poserade så gott vi kunde!
 
Några dagar senare åkte jag och mor&far till stallet för att ta tackkortsbilder så här är en av de 100 000 bilderna vi knäppte...
 
Är man hästtjej är det obligatoriskt med bilder med pållen i vit klänning och studentmössa, just the way it is!
 
Man måste även sitta på hästen och förstöra klänningen!
 
RESULTATET! Detta blev tackkortet, det blev en till bild också men jag kommer inte ihåg vilken, men den är väldigt lik denna...
 
Kanske är roligast för mig att se dom här bilderna, men frankly så skiter jag i det, jag vill ha dom på min bloggirino!
I alla fall, alla som förgyllde min student och bal på något sätt, TACK för det! Bästa dagarna i mitt liv hittils, klyschigt, but it's true!

A trip down memory lane

Kollade precis igenom lite bilder på min facebook i hopp om att hitta någon fin bild att kunna lägga upp här, men istället blev det en tillbakablick för mig på en del av mitt liv och jag inser såhär i efterhand att OJ vad kul jag har haft under årens gång med mina underbara vänner!
Det finns bilder på mig och mina kompisar som är mer eller mindre smickrande, men det skiter jag fullständigt i för dom är fulla av minnen från alla de underbara kvällar vi haft tillsammans! 
 
Fasen vad jag älskar mina vänner, både de nya och de gamla, de som gått sin väg och de som jag ännu inte mött. Jävlar, vad djupt det blev, but I like it!
 
här är en bild från en galen kväll, sista kvällen på P&L 2010, jag drog dit mina vänner för att jag ville se EN enda artist, och det slutade med att vi drog dit tre år i rad, tre underbara festivaler, men ingen festival kommer någonsin kunna slå just peace and love-festivalen år 2010! ps. vaseline <3
 

Titta på mig när jag dansar

CIAO BITCHESSS!
Just nu gillar jag livet, just nu är det så bra! Jag hänger med kompisar, knegar lite då och då och vädret är UNDERfuckingBART!! + att vi åker till andra sidan jorden om 22 dagar, but hey, det är ju bara småpotatis...
 
Tänkte att jag skulle förklara lite om Australien och allt det där, men jag har inte tid just nu så den smaskiga informationen får ni vänta ytterligare på, den som väntar på något gott väntar ALDRIG för länge, right? (alltså skriver alltid som att jag är typ freakin' Kenza och har hur många läsare som helst haha, so lame, but who the heck cares!?)
 
I ALLA FALL så tänkte jag väl försöka uppdatera här lite även när vi är i aussie, så om man vill veta vad som händz down under är det här man ska hålla koll, ELLER på så får man adda mig på skype, men det har jag inte fixat än.. en sak i taget nu!
 
en lite fin bild på mig och kära José (en av tjejerna som ska med till Australien) strax innan vi tog studenten, härlig kväll, jappjapp!
 
 

I've got a feeling

Tjabatjenahallå!

Börjar bli lite tjatigt att jag varenda gång skriver att det var ett tag sen jag skrev, men det är ju alltid så det ääääär!

Sitter i alla fall just nu i skrivande stund hos min moster och mina kusiner i Dalarna och planerar lite inför kvällen, tapas står på menyn, mysiooo!
Jag och mamma åkte hit för några dagar sedan för att säga tack&hej till släkten här uppe, för om ENDAST 30 ynka små dagar åker jag, Amanda och José till AUSTRALIEN!! Heeeeeeeelt freakin' galet alltså!!
Meeeeeen mer om det någon annan gång, nu ska vi åka och handla så det blir någon mat ikväll! PÜSS!