Up in here, up in here

Tjenixen! Sen jag skrev sist har jag hunnit vara i Byron Bay, Nimbin och nu är jag i Surfers Paradise! Har förstås varit i massa småstäder också men såna ställen kan jag berätta om när jag kommer hem, eller så kan man ju läsa Amandas blogg haha, hon är ju lite bättre än mig på att uppdatera hehe...

Livet är iaf rätt reko här, Byron var hur nice som helst, Nimbin var konstigt men mysigt och Surfers har hittills imponerat trots regn! 
Har tyvärr inte tagit så mycket bilder med mobilen, dom flesta blir på kameran nu för tiden, känns lite säkrare så, men några kan jag allt bjuda på! 

Här har vi Josse och Amanda i Byron Bay, första köpet av svindyrt goon, men goon är ju så gott så det är värt det (okej, alla som provat goon vet ju att så är inte fallet direkt)! 


Spenderade en (alltså inte bara en, men detta är en av dom) dag på stranden i Byron, har ju haft värre bakisdagar...

Joakim och Jocke var i Byron samtidigt som oss och en kväll lyxade vi till det och gjorde pannkisar, mumsismask!

Låste ut oss från vanen iaf två gånger i Byron, så nu kör vi runt med trasigt myggnät på fönstret, det duger i krig! Lelle Pål-Francis, som bilen heter! 


Ödlor var det gott om överallt i Byron, kröp på fötterna när man käkade mat, så har numera men för livet och vågar knappt ha fötterna på marken längre...


Och här har vi den färskaste bilden någonsin, den är tagen när jag gick och la mig vid 9 i morses efter en utekväll här i Surfers, käkade svensk pizza och fick skjuts hem av byggarbetare i deras lastbil, ja, det är lite så vi jobbar här! 

Ska väl försöka ta lite mer bilder och även försöka uppdatera lite oftare, men lovar inget hehehe! 

My name is high, low, picka, low, picka, low

Ciao! 
Nu har vi kommit en bit på vägen! Vi är i Ballina som inte alls är långt ifrån vårt allra första långa stop - Byron Bay! I natt sover vi, som dom allra flesta nätterna, på ett ställe där vi egentligen inte får.. Igår var vi ute på okänt vatten då vi stannade på ett ställe som inte ens fanns på vår lilla app (wikicamps som vi använder för att hitta campingplatser - skitbra!) och prövade lyckan, vilket gick bra trots storm så vi fick flytta vanen... Och på morgonen fick vi besök av en ranger som sa att bötern låg på $350, oooopsie, men vi klarade oss som tur va hehehe! 
Vi har stannat på massa fina ställen på vägen, idag till exempel hängde vi på en strand i Yamba, livet är rätt reko ändå! 





Här är lite av vad vårt liv går ut på just nu: sitta i bilen, köra bilen, äta billig mat (mest burkmat, mycket tomatsås och bönor, lyxigt ändå!), se helt underbara platser och stöta på alla möjliga sorters djur! 

Har såååå många mer bilder på kameran så som sagt, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Nu ska vi chilla, imorn drar vi vidare mot Lennox Head och kanske också Byron Bay, vem vet? Wiiiie! 

Det blir 800 grader

Halloo! 
Just precis just nu sitter vi på en camping i Lemon Tree Passage utanför Newcastle och snyltar lite el från toan, man måste ju passa på att ladda mobilen när man kan! 
Inatt sov vi på ett lastbilsstopp någonstans mellan Sydney och Newcastle och jag vaknade mitt i natten av att världens största roadtrain stog bredvid och brummade, en del av dom är ju inte små alltså! 

Idag då, joooo vi har åkt en bit med en del stopp på vägen, lite frulle vid någon strand här och lite shopping i någon stad där, och helt plötsligt är vi på en campingplats vid havet där vi ska spendera natten. 

Vi säger hela tiden att vi är så himla nöjda och att köpa vanen är en av de bästa beslut vi tagit, och det är verkligen sant! Att åka såhär spontant och ledigt och löst utan plan är så himla skönt, det känns så himla fritt och skönt, återigen, love life!

I feel it in my bones

Hejsanhoppsan! 
Nu har det, som vanligt, gått ganska lång tid sedan jag bloggade sist... Meeen denna gången har jag faktiskt en bra ursäkt då min mobil slutade fungera och blablabla, men det är fixat nu så nu blir det skärpning på bloggandet! 

Vad har hänt sen sist då? Joo vi har gjort Great Ocean Road och också en tripp till Phillip Island där man kunde se pingviner! Vi har skiljts från Georgie som har varit med oss på vår resa i tre månader, sorgligt men sant..
Vi har också köpt en VAN(!!!!!), en blå liten jävel vid namn Pål-Francis som hittills har tagit oss fram troget från Melbourne till Sydney! 
Vi har stannat på så himla fina platser så man blir ju helt till sig, har dock de flesta bilderna på kameran då min mobil inte var på topp, menmen, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! (Ni alltså hehehehe) 





Här har ni iaf några bilder, de första är från Great Ocean Road och de sista är från att vi köpte den lille blå vanen och började vår resa. Livet leker!