I'd like to get to know you

Tjolahopp vänner! 
Hoppsan sa, vad länge sedan det var jag hörde av mig här nu.. Inte meningen, men har haft så sjukt mycket att göra, tror jag haha! Har iaf jobbat mycket det senaste och typ knappt hunnit åka bräda ens?? Whaaat liksom!? 

Allt är iaf bra här, tänkte inte skriva så mycket utan lägger upp typ massa bilder jag tagit under tiden o förklarar lite under dom iaf haha.. Men jag trivs fortfarande iaf, har varit här i snart två månader!? Hur sjukt!? 

Fina, fina Silver Star. Här på en kvällspromenad jag och Michelle tog (eller kväll o kväll, det blir ju mörkt typ 4 haha)! 



Vi drog och åkte lite skrillor också, jag och min helsinborgsiska vän. Alltså HUR KUL!? Det var stört längesen jag åkte men det var ju hur kul som helst haha! Dock var vi lite sådär på att stanna så det slutade i lite piruetter och kraschar in i varandra, men vi överlevde ju!


Två bilder från jobbet. Först en lapp som Michaela (en tjej från nz) hade skrivit, alltså hur söt!?
Och sen en på ett bröllop! Eller ah, bröllopsfotografering.. Men det är tydligen riktigt populärt att gifta sig här! Men jag menar, vintern och bröllopsklänning.. Njaaaa, inte så sugen alltså... Men fint ändå!!

Michelle, Callum och jag (och Vernon Vipers läskiga maskot).
Vi var och kikade på hockey en kväll, såklart, vi är ju i Kanada! Vi gjorde annat än att ta bilder med maskotarna, jag lovar! Bl a åt vi minimunkar och drack öl, happy days! 


Denna bilden är från hemsidan, men tyckte den var så cool haha! Vi har ju webbcams lite överallt här på skidorten och denna är vid liften "Silver Woods" och när nya Star Wars hade premiär drog denhär lille snubben där haha! 



En kväll var vi ett gäng som drog och tränade lite på hockey inför den kommande turneringen mellan alla avdelningar! Kan väl säga att det gick lite sådär haha, den där ungen i orange overall var dock GRYM! Han utklassade oss alla och muckade med både Lachie och Josh som en riktig hockeyspelare! 

Samma kväll vi spelade hockey åkte vi lite tubes också, SÅ KUL när man kan åka flera samtidigt!! Här har vi Sean, jag, Steff, Jo, Michelle, Lachie, Josh och Dennis, härliga människor! 

Silver Stars enda ankarlift.

Drog ut och åkte med Tessa, Jake och Tom en dag och, fy sjutton, vad fint det var!! Bilder gör det ju inte riktigt rättvisa men det var sol och lite snö i luften så det liksom glittrade, magiskt!
Här är Jake i en backe som heter Deer Park, den är typ mitt bland träden och riktigt rolig alltså, lite tight ibland men det löser man på något sätt! 

Vi anordnade ju en svensk julmiddag och jag och Michelle stod för skinkan! Glaseringen var iaf god haha, men inget slår ju riktig svensk JULSKINKA! 

Dennis står och rör ihop en smarrig chokladfudge (bästa julgodiset EVER) och Lina och Hampus stod för stekning och rullning av köttbullarna! 


Och detta är vad vi åstadkom! "Prinskorvar" (hot dogs skurna som prinskorvar), köttbullar, Janssons frästelse (barnversion), ägghalvor med mayo, Wasa knäcke, HEMGJORD rödbetssallad (DEN NI, det är det nog inte många som gjort??), bröd, ost, skinkan, sill, ädelost och pepparkakor, dadlar, clementiner, knäck, chokladfudgen och till och med SNAPS! Är så stolt över oss alltså, hur mysigt som helst! 

Svennebananerna. 



Drog ut och åkte på julafton också, åkte mest med Sean, Steff och Cecilie, och sen mötte vi upp Dan och Callum också, så mysigt. Hade sån jäkla grym julafton!! 

Nils körde ju all in på julfeelingen och klädde upp sig ordentligt haha! 

Steff, Jarrod, Steph, jag, Sean och Beau.

Julaftons kväll. Okej bilden är stulen, men HALLÅ kolla bara?? Jag och snubbarna på bilden här över var med i xmas torch parade, vilket var AMAZING!! Vi höll i facklor typ och åkte ner för en av backarna man ser från byn. Vi kanske var en 50-60 pers som gjorde det, jag har sett det på youtube förut och det var SÅ häftigt att vara del av det, är så glad att jag var med, även om jag fick ett litet hål i min jacka haha! Finns film på fb som Jarrod la upp! Höll på att börja gråta av lycka när fyrverkerierna började, livet alltså! 


Och här är två bilder från juldagen (deras stora julfirande typ), då vi hade knytkalas med sjuka mängder mat och alkohol och människor vid ett långbord. SÅ mysigt och så kul! Det kändes verkligen som en enda stor familj, så grymt anordnat såhär på julen! 

Här har vi ju Holy Smokes (namnet på vårt rum) Lorna, jag, Mattie och Tiff! Såna härliga roomies jag har alltså, alla från Australien och Sydney, inte mig emot då jag nu har ytterligare en anledning till att åka tillbaka dit hehe..! 

Nu då!? Har jobbat 5 dagar i rad nu och är ledig imorgon(!!!) så ska ut och åka bräda hela dagen! Enda lediga dagen denna veckan så får ju passa på! Kommer ha jobbar ca 50h när denna veckan är över haha.. Så sjukt hur mycket folk som vill åka tubes och skridskor alltså!? Jaja, klirr i kassan iaf, och har ju trots allt ända till typ april på mig att snowboarda mig så det lär ju hinnas med! 
Nu blire kvällsmat och häng någonstans, ciao! 

Sometimes I get a good feeling

Sometimes I get a good feeling

Tjenaretjenare vänner! 
Jag är lite för lat för att skriva just nu så det får bli en riktig bildbomb istället! Dom flesta bilder är tagna med min kassa iPhone 4 (förlåt telefonen du är en lifesaver) så kvaliteten kanske inte är den bästa, men det får gå ändå! 

Kan ju tillägga att allt är asbra här, jag åker bräda i princip varje dag. Igår slutade jag jobba 14 och liftarna har last chair 15:15 så jag skyndade mig ut och åkte ca en timme med älskade Håkan i lurarna. Det är nästan så jag blir avundsjuk på mig själv, SÅ bra är det här alltså! 

Ikväll är det christmas dinner också! Har typ inte några julkänslor trots att jag är på typ den juligaste platsen som finns, men får hoppas att det kommer lite ikväll, eller när jag får paket hemifrån som jag fick höra har skickats nu hihihiiii!  
Updatekom precis hem från christmas dinnern och HELVETE vad grymt det var!! Maten, sällskapet och inte minst: JAG VANN ETT PAR SKIDGLASÖGON VÄRDA $220 (ca 1300kr)!!! WHAAAAT!? Alltså mitt liv är complete, allt är underbart.

Här är bilderna som lovat, enjoy! 

Bild från 1609 när dom hade opening night. Här är Jo, jag, Lachie, Heinen och Cecilie, underbar kväll! 

The commit chair en underbart solig eftermiddag. 

Överredigerad bild på Josh, Kristine och mig när vi åkte lite en eftermiddag.

Cecilie precis efter hon ramlat rejält i en av dom blåa backarna haha, happy days dock! 

Josh och Nick på väg hem via Christmas Bowl, en av mina favvisar att ta hem, så härlig! 


Vackra Silver Star, pudrigt och härligt.

Min roomie Tiff i en av backarna.

Michelle och Sean precis efter Peanut Trail, här är vi precis på väg till ett rätt skönt hopp! 

No words needed.

Alltså folk dekorerar vissa träd här med juldekorationer så det är SÅ fint när man åker upp med liften, jag dör!! Myspysar! 


Här är en av favvisarna - peanut trail, det är typ hopp hela vägen genom på en trång backe, så temat är att ha riktigt bra böj i knäna, sen kan man köra största delen efter det genom träden, LOVE IT! Sista bilden är när Richelle kommer genom den! 


Julmiddagen ikväll, alltså mmmmm! 


Michelle och jag i våra finfina tröjor ikväll.


Dennis i hans GRYMMA outfit.


Jag och Lachie och en av våra Jägerbombs, alltså vad är det med mig och Jägerbombs här!? 

Sist men ABSOLUT inte minst. Jag och mina fina GOGGELS!!! Alltså man fick ett nummer på xmas middagen och sen drog dom lotteri på klubben man gick till efteråt. Och jag som ALDRIG vinner något ba vann det finaste priset EVER!! Så glad då dom andra glasögonen jag hade typ sög och har en repa i dom så jag ville köpa nya, BEST DAY EVER!! Här ser man även lite av min finfina hemgjorda xmas sweater, åh så nöjd!! 

Ingen vill veta var du köpt din tröja

Tjatjaaaa bloggeeeen! 

I måndags drog jag ut och åkte med Lorna, Tiff och Maddie en sväng. Vi tappade bort varandra en sväng, men hittade varandra igen och typ vid 13tiden drog vi in igen för då var det fixartiiime! 
Tog en snabb dusch och en snabb lunch och sen sminkade jag mig (första gången sen jag kom hit haha) och lockade håret (också en first sen jag kom hit!) innan jag drog till jobbet. Jobbet var i princip dött, hade några trevliga kunder, men annars var det rätt tomt, så vi busade lite med våra walkie-talkies. 
Stängde dock 30 minuter tidigare så var hemma redan vid 20:45 och bytte om och knäppte första! Då kom även Lorna och Maddie förbi en sväng då dom blev utslängda från klubben haha, det var dock många som blev det.. Men det var iaf jag, Jo, Bastien, Lorna, Maddie och Liam som förfestade lite här innan vi drog iväg! Och kul var det! Dansade och tog jägerbombs! Blev dock en kort afton för mig pga lite övertaggning vilket resulterade i lite för mycket alkohol på för kort tid haha! Men, mådde bra som vanligt! 

Dagen efter var dock inte lika kul, vaknade och ALLA mina grejer var borta. Körkort, betalkort, nyckel, jacka och skor haha!! Wtf!? MEN, king som jag är hittade jag allt igen på nolltid, eller ja, jag visste vart allt var på nolltid men allt var fixat till läggdags haha! Det var iaf en väldigt produktiv dag, hela 4 filmer lyckades jag klämma med folket i sofforna i källaren haha! OCH lyxade till det med en grym burgare på Long John's, smarre! 

Idag har jag däremot gjort några fler knop! Gick upp vid 8:30 och en timme senare var jag och Michelle på våra skidor/snowboard och jag har åkt heeeela dagen! Åkte med ett gäng som var ASBRA på förmiddagen så vi var i träden osv, kände mig rätt kass, men jag överlevde utan skador iaf! Efter lunch stannade Michelle inne, men jag ville ut igen, så jag drog ut med Josh och Kristine och tog några vändor, fick en riktigt bra känsla på slutet och försökte t o m på mig en 180 i ett hopp, men kraschade totalt haha!! Som tur är är pudret helt freakin' amazing här just nu så det gör inte ont när man ramlar! 

Just precis just nu ligger jag på mitt golv igen och lyssnar på musik. Ska snart ta en dusch och sen måste jag nog äta något. Helst laga mat också.. Blöööö! Imorgon är jag ledig igen så då ska vi nog ut och åka igen, wihoooo!


Här är reglerna vi var tvungna att följa på Ladies and Gents night, kan ju säga att reglerna följdes lite sisådär.. Men outfiten hade alla iaf!! 

Jo och jag innan vi drog iväg. Visade Jo bilder på stockholmsbrats haha, tyckte han såg ut som en! Man ser inte riktigt min klänning men har ingen bättre bild.. Den slutar iaf typ mitt på vaderna haha, så ful! 

Och här är en bild från dagen, alltså VILKEN dag. Älskar det här! 


Livin' on a prayer

Hejhejhejjjjjjjj!
Jaaaa, vad ska man skriva nu då? Känns som att jag för det mesta gör samma saker hela tiden haha! 
Vi drog ut och åkte den där morgonen jag skrev om sist (torsdags) och det var också asbra! Åkte lite i puder och fastnade TOTALT så det var en riktig workout att ta sig därifrån haha!! Var ute liiiite för länge också så fick stressa en del till jobbet heheheee! Jobbet var lugnt dock, man kan ju inte förvänta sig så mycket av en fredag än så länge... Men det kommer bli mer busy snart!! På kvällen chillade jag med mina roomies och Michelle och Kristine på vårat rum och drack lite, lyssnade på musik och snackade. Så mys! Vår fjärde roomie Lorna har anlänt också, så det var trevligt! 

Igår så var det lööördag och jag jobbade 9-15. Det var så mycket mer att göra än någon annan dag, vilket var skönt! Fick även lära upp en ny tjej, Michaela, lite också. Sjukt att jag skulle lära någon när jag knappt kan grejerna själv haha, men det gick finfint! Fick ta hand om två borttappade barn också, det var en upplevelse! Har en känsla av att det lär hända en hel del dock, men det är väl rätt oundvikligt på en skidort antar jag! 
Efter jobbet drog jag direkt till gymmet, är stolt att jag drog iväg alltså haha!! Skyndade mig efter det (totalt i onödan) för dom skulle ha en "christmas light up" här i byn! Men den började 19:30 istället för 17, som jag trodde, haha! Men det var typ stånd överallt med massa grejer, mest hundgrejer dock, inte mig emot!! Hundar överallt ju!! Michelle och jag råkade dock missa själva grejen när dom tände lamporna då vi var i en butik, hehe, men det var fint ändå! 
På kvällen sen blev det lite partaj, vilket alltid är kul! Vissa kör ju dock hårdare ön andra och är uppe till 5 haha, men jag knoppade av vid 1tiden för jag ville åka bräda idag! 

Så, jajjemän, trots en lång sovmorgon i morses så tog jag mig minsann ut en timme på brädan! Backarna var riktigt svåra idag dock, väldigt puckliga pga att vi har fått typ 30cm snö det senaste dygnet! Så jag gjorde en total faceplant och gjorde liksom en "skorpion" med brädan (alltså låg på mage och fick brädan uppåt mot huvudet och var som ett u i ryggen) då jag åkte rätt fort ändå haha.. Lagom bra för min stackars rygg! Men men, jag överlevde iaf! Skaffade även en app idag som heter "ski tracks" där man kan se hur snabbt man åker, hur långt man åkt, hur högt upp man varit osv osv! Har fått reda på att byn ligger ca 1600m över haver och toppen på comet (högsta toppen tror jag) är 1900m över havet! Byn ligger mitt i backen också. 
Efter min lilla vända var det dags för lite jobbelijobb! Jobbade 15-21 idag och det var steeeeendött! Jobbade själv för det mesta också och wifiet vägrade fungera så var rätt uttråkad.. Tror jag sålde kanske 4 biljetter på HELA kvällen... Ojskipojski.. Men lite uttråkning har väl ingen dött av! Är hellre där och tjänar pengar än spenderar pengar här på staff accom eller någon närliggande bar dock haha! 
Så nu ligger jag på golvet i rummet med benen i högläge, har tagit en värktablett och ska snart sova! Imorn är vi ett gäng som drar ut och åker vid 9tiden och klockan 15 börjar jag jobba igen, till 21! Sen blir det Jägermeister med Jo innan det bär av till Ladies and Gents-festen! Så taggad!! 

Fina, fina lilla byn! Så juligt och mysigt med alla ljusen! 

Så sjukt stora pållar alltså! Man kan typ åka med dom till restauranger osv, men det kostar nog en del haha! Var dock tvungen att killa lite på deras massiva mular!

Ja, vad ska man säga? Snapshot från kvällen helt enkelt. Detta är Josh, i bakgrunden är Brandon och Joe.


En bild från liften idag. Träden är så sjukt fina och i princip helt täckta i snö! Och mitt i backen går en "main skiway" som leder in till byn, där även längdskidåkare kör på! Så man får passa sig så man inte krockar, har varit nära om jag ska vara ärlig haha! 


Utsikten på vägen till jobbet, underbara Kanada! 



Downtown

Tjäna, tjäna! 
Haaappp, strax efter jag skrev sist drog jag ut o åkte en sväng, gick lite helt okej men blev bara ca en timme då dom tydligen stänger nedersta backarna 15:15 även fast liften stänger 15:30... Ain't doing that mistake again alltså! 
Trivia night då? Jo, kunde inte bidra med speciellt mycket då jag knappt hörde frågorna pga surret runt omkring, MEN jag kunde iaf svaret på två frågor! Vårat lag kom på delad andraplats men på utslagsfrågan fick Alex hjärnsläpp så vi hamnade på bronspallen, vilket inte kändes helt fel! 

Igår så tog jag en mysig morgonpromenix på Bridle Path (en runda häromkring där man kan gå med snöskor, åka längd, köra fatbike o gå) och det var en riktigt mysig prommis med musik i öronen! Efter det drog jag, Tiff, Michelle, Genevive o Casey till stan o kikade på kläder till vår kära 'Ladies & Gents'-afton som äger rum på måndag! Det innebär att vi i princip ska ha på oss det fulaste vi kunde hitta i en lokal second hand-affär och det finns typ 300 regler om hur vi ska bete oss under kvällen! Lär bli APROLIGT, men hur svårt som helst haha! Vi måste bl a kalla alla killar för rapscallion hela kvällen (betyder typ buse)... Wish me luck!
Vi gjorde iaf lite välbehövd/onödig shopping och sen styrde vi kosan hemåt igen, trevlig dag med trevliga flickor! 
När vi väl kom hem fixade jag och Michelle våra mobiler, vilket tog 1000 år.. Det är typ svindyrt med mobilabonnemang här så ska i princip bara ha en för att kunna ringa i nödsituationer, det är lite läskigt att dra ut o åka själv för tillfället då jag inte har någon mobil haha.. 
Kvällen senare bestod däremot av bättre saker, jag och Michelle hade klot ett sushipaket vi skulle dela på (treaasts) och var vi några som kikade på film i källaren, så mys! 

Idag då? Joo jag mötte upp Casey i morses för en promenix igen, lite snöigare den här gången då det VRÄKTE ner när vi kom iväg haha.. Sen tog jag iaf frulletime och efter det drog jag ut och åkte bräda! Träffade på en tjej som heter Maddie så vi slog följe. Och VILKEN DAG!!!! Alltså man såg typ nada pga snön och molnen, men ojojoj, vilka backar! Och vilken känsla! Fick såna jäkla bra åk alltså! Så när liftarna väl stängde och vi var tvungna att dra in var jag helt i exstas!! 
Sen var det bara att duscha och dra in till stan, igen... Hittade ingen xmas tröja igår så var tvungen att köpa en idag.. Suck.,

Nu ligger jag iaf i sängen och vill bara sova! Vill att det ska bli morgon så jag kan dra ut och åka bräda!! Vi är ett stort gäng från staff accom som ska dra ut imorn när liftarna öppnar o jag åker typ till 10:30-11 då jag börjar jobba vid 12! Wiiieee, så taggad!! Nä, nu får jag försöka tagga ner o sova innan min roomie somnar (hon snarkar en del haha)!

Sushitimeeeee!! Okej, det var bättre än det ser ut, men ändå $6(~42kr) för det där är inte så skamligt! Gott vare iaf!

Glad jag på vår snöiga prommis idag, kläderna hänger fortfarande på tork haha! 

Utsikten på toppen av comet (en av liftarna) idag! Alltså man såg NADA, så det var bara att köra på, SÅ jäkla kul!! 

Blev helt till mig när jag hittade detta i affären idag!? Alla som har snackat med mig (typ om packning..) innan jag åkte vet hur mkt jag snackade om knäckebröd o tänkte ta med det haha!!

Mitt hem <3 alla mina grejer hänger överallt och idag köpte jag en filt så det blir extra mysigt hihiii! Man ser även min resväska där under som jag använder typ dom en byrå, man får ju inte vara dum! 

Because I'm happy

Hallooo kära vänner! 
Stängningspasset gick lite sisådär, liften i tube town pajade så vi stängde tidigare och jag fick sluta tidigare.. Annars gick allt bra! Supermånga från staff accom (där jag bor) kom och provade på att åka och dom älskade det haha! Och det var kul med lite sällis också! 

I söndags så gick jag öppningsdags så lördagskvällen blev väldigt lugn från min sida, chillade o snackade med lite folk typ! Jobbade iaf 10-16 i söndags och allt gick typ som smort, banorna var lite bananas så det var en del folk som tyckte det var lite läskigt.. Men men, dom fick iaf stänga tidigare igen då det har varit väldigt varmt de senaste dagarna och sen när det fryser på på kvällen så blir banorna alldeles för snabba, tubsen får färdas i max 60km/h och det blir lätt för snabbt alltså haha! Helst stört snabbt ju! När jag provade åka tror jag att jag låg på 55-60km/h! Juste, skaffade ju ett gymkort också! Steff ville träna så jag hängde på henne och det kändes riktigt skönt att göra något med överkroppen också haha, benen får ju sin beskärda del av träning på brädan kan jag lova! 

Tog det iaf lugnt i söndags kväll igen, kände verkligen inte för att dricka, även om en del folk gjorde det. Så jag kikade på film med lite folk, The Watch kollade vi på, skum film alltså! Men rolig! 

Igår dåååå. Jo, jag tog en riktigt lång sovmorgon, gick upp typ 9:45 lr ngt så sov nästan 10h, vilket var välbehövligt! Så jag gick upp och käkade frulle och sen lagade jag matlådor! Det blir riktigt fullt i köket här på kvällarna, så lägger hellre "mornarna" på att laga mat o lägga i kylen och åka bräda på eftermiddagen istället för att trängas där inne på kvällen (vilket jag typ gör ändå men i form av att vara social istället för att laga mat) hehe! 
Vid 12tiden mötte jag upp Casey (min jobbarkompis) för att dra ut o åka lite, vi tog några vändor med en hel del pauser haha! Vi åkte bland annat förbi hennes hus som ligger i Criss Cross backen typ. Så nice hus alltså! Hon och hennes pojkvän bor där o har en hel våning för sig själva, men huset delar dom typ med 4 andra så dom betalar lite mer än jag gör här, men inte mycket! Så lyxigt!! Men jag håller mig här i staff accom, det känns som hemma nu! 

Chillade lite i staff accom sofforna efter våra åk, och även lite i Michelles rum. Sen kom Hannah hem från jobbet och ville träna, så vi släpade oss till gymmet för en riktig snabbis med uppvärmning + core, kändes skönt att komma iväg då vi verkligen tvekade haha, det är ju dom bästa passen alltså! 
Och sen mina vänner, HÖR OCH HÄPNA! Vi gick från gymmet kanske 17:40 och klockan 18:30 skulle jag vara klar att gå på förfest.. Alltså SAGT OCH GJORT, jag var klar 18:10(!!!!!!!), alltså JAG! Är riktigt imponerad/stolt över mig själv alltså! Och det är en sak jag älskar med detta stället, man behöver inte klä upp sig o fixa sig! Jag har inte använt smink sen typ Vancouver och jag bor verkligen i mina 6 olika mössor så livet bara leker alltså!! 
Iaf så drog jag och Michelle på en liten förfest i en stuga här i närheten med några second years people. Dom som gör sin andra säsong får nämligen inte bo i staff accom! Så vi satt där o drack o snacka o hade det trevligt! Vi fick även prova på både Vegemite och Marmite och, ärligt talat, jag kommer nog aldrig förstå grejen med det.. Det är typ pålägg som man har på rostmacka och smaken är obeskrivlig, väldigt salt, men det finns inget sätt att beskriva det alltså.. 
När tiden var inne drog vi till bowlinghallen som finns här, dom hade sin opening night så det var gratis bowling och billig bärs, vad mer kan man begära? Det var dock FULLT med folk så vi bowlade typ 10:30 och då var jag lite på lyset så det gick sisådär för mig haha! Satte dock en strike det första jag gjorde, men sen körde vi med knepiga regler (typ sittandes, på ett ben osv) så det slutade med att jag totalförlorade och gav upp haha! 

Nuuu då? Jo, jag kom hem från lite training för en stund sen, vi fick lära oss lite mer om hur man gör gruppbokningar i tube town osv, så det känns inte allt för krångligt längre! Just nu har jag dock dött lite i min säng pga gårdagens öl haha, men funderar på att ta mig en müslibar och dra ut o åka lite bräda, men vi får se hur jag gör med den grejen! Ramlade rätt illa på svanskotan igår så självförtroendet är ju som bortblåst.. Så borde dra ut o ta det lugnt o jobba lite på det.. Hmm vi får se! Ikväll är det dock trivia night, och jag älskar ju frågesport så jag är astaggad hihiii!! 

Jag och Casey i liften igår, alltså vi har haft SÅ fina dagar hittills. Men har hört att det ska snöa hela veckan med början från typ imorgon eller torsdag - vilket är välbehövligt! 

En tavla med några av backarna, tyckte den var så fryst och fin, haha! Men där ser man ju bl.a. Criss Cross vilket är en av mina favvisar då naturen är så fin där! 

Casey! Är så impad av alla australiensare som ba åker bräda asbra, dom är skitduktiga!

Och den avslutande bilden får bli en liten, liten bild från bowlingen igår. Det var riktigt kul, tills jag insåg att jag skulle förlora haha! Är en sån dålig förlorare (tydligen)!