Jag går och fiskar oh oh oh

Hejjjjsanhoppsan! 

Sååå i tisdags hade vi ju vårt lilla personalmöte och gick till det där "escape room" och det var sjukt kul! Jag är ju lite knepig, men ÄLSKAR ju personalmöten haha! Men iaf det som var efteråt var ju så himla kul!! Dom låste in oss i ett rum med handklovar på och vi började typ i en cell. Så vi var tvungna att ta oss ut ur cellen och sen in vidare i rummet där det fanns massa kodlås och vi var tvungna att lita ut kombinationerna till med hjälp av ledtrådar som fanns gömda lite överallt i rummet (typ tejp på rep o siffror på väggen osv)! Sen kom vi in i ytterligare ett rum med typ sand över golvet som vi fick gräva i för att hitta ytterligare en nyckel osv osv, alltså det var SJUKT kul och vi kom faktiskt ut! Det tog oss 50 minuter, men vi kom ut iaf, haha! 

Sen efteråt drog vi o käkade o tog en bärs eller två innan jag joinade födelsedagsfirandet för Meg och Sean! Det var en helt grym kväll, men när jag kände att det blivit lite väl mycket öl (en kanna kostade $9 - ca 70kr för typ 4 bärs så behöver väl inte säga så mycket mer..) så tog jag mig hem på min trogna vapendragarcykel! 
Dagen efter alltså... Shitpommes, jag som inte blir bakis (så ofta) var HUR bakis som helst!! Fick inte i mig frulle och ville bara dö hela dagen, vilket är helt olikt mig?? Tog mig iaf genom dagen och bestämde mig för att aldrig dricka igen. 

Resten av veckan har jag typ jobbat. Mestadels med Averi, en asskön kanadensare som påminner så STÖRT mycket om min kära vän Ellinor Berkelind!? Alltså det är faktiskt helt sjukt vad lika dom är!! Och jag är tydligen sjukt lik en av Averis barndomsvänner, jag tycker det är rätt coolt och creepy ändå! Annars har jag inte gjort så asmkt, typ cyklat med min roomie Nicole o utforskat lite efter jobbet o så! Och varit ute o ätit två kvällar i rad, men det är en annan femma, haha! 

Nu har jag iaf haft en ledig helg så igår skypeade jag med mamma o pappa o mormor, mysiiiigt! Och cyklat med Nicole o sen blev det middag och häng med polare på lördagskvällen. Vi har tagit det lugnt då det är långhelg här och den är känd som typ "murder weekend" då alla gäng från Surrey kommer upp o typ fuckar ur!? Tydligen blev två snubbar knivhuggna förra året varav en av dom dog!? Så vi kände att det var bäst att stanna hemma after dark alltså! 
Och idag har jag tränat lite och cyklat med Sarah - en irländsk jobbarkompis! Så sjukt fina stigar hon visade mig alltså! Och sen städade jag och Nicole hela lägenheten, vilket var sjukt välbehövligt! Vill inte ens tänka på all skit jag hittade i typ dusch och tvättmaskin... MEN det är borta nu och det känns sjukt skönt! 
Så är rätt trött nu så kvällen blir nog chill, tror Michelle kommer hit o hänger lite iaf, mys! Sen är jag redo för en ny jobbvecka med mycket kvällspass och en sneaky ledighet på torsdag då jag och Cal förhoppningsvis ska dra på en liten hike, hoppas vädret är med oss så det blir av!

En del av Cool as a Moose crew för sommaren! Det här är precis innan vi blev inlåsts och vi har här Lisa, Hannah, Sarah, jag (svårt att känna igen mig i platt hår I know), Sophie och Averi! Skönt gäng alltså! Kommer bli en sweet sommar! 

Mina fina på Skype dejt med MOI! Svårt att inte känna lite i "jag borde åka hem snart"-tarmen när man ser dom tillsammans alltså...!


Var bara tvungen. Här är mina matlådor för de nästkommande dagarna! SÅ SJUKT LÄTT och SÅ SJUKT GOTT! Broccoli, rödlök, majs, kidneybönor, tonfisk och en ranchdressing ihopslängt till en sallad. Lär ju upprepas alltså! Mums! 

Jag är en fattig bonddräng

Heeej vänner!! Uppdateringsdax här nu dåååå! 
De senaste dagarna har varit såå fina med massa sol o allt, vilket tydligen är superovanligt för Whistler vid denna årstiden!! Lucky mee! Så drog iaf till en av sjöarna med lite polare här om dagen och lyckades bränna mig helt och hållet på hela ryggen, haha, classic start på sommaren!
Annars har jag mest jobbar och hängt med lite polers faktiskt! Har ju grymma roomies och jag och Nicole har varit ute på lite fler cykelupptäcktsfärder och kikat runt, så fint alltså!! Och det ser ut som att vi har en ny tjej på g att flytta in här, hon heter Sam och verkar supertrevlig på det lilla jag träffat henne! Så allt är fina fisken alltså!!  

Imorgon ska vi ha personalmöte på Cool as a Moose och efteråt ska vi till ett ställe som heter "escape rooms", där man typ blir inlåst i ett rum o ska försöka hitta ledtrådar så man kommer ut! Lär bli spännande med tanke på språket o allt, haha, så det är tur att vi gör det som en grupp, haha!! Vad som händer efteråt får vi se, det är Megs och Seans födelsedag imorgon så dom ville gå ut, så det blir ju förmodligen så då va!? Den som lever får se helt enkelt! 

Jag och Paddy på en klubb vi gick till i torsdags. Så konstigt att vara på en klubb igen!? Liksom, vad gör man? För högt ljud på musiken för att prata och för trångt för att dansa? Fan, nu känner jag mig gammal. 

Jag vid Green Lake igår när jag och Nicole. Vi cyklade till Green Lake och sen runt hela jäkla Alta Lake tillbaka till Nesters där vi bor, blev ca 15km så det kändes ju nice ändå såhär i mitt nya nyttiga liv! 


Gonna ride my bike until I get home

Tjeeenare vänner! 
Tänkte slänga in en liten uppdatering här dåva! Har inte så mycket att uppdatera om dock då det inte har hänt så jättemånga spektakulära saker sen sist, haha! 

Men jag har iaf hunnit baka bröd x 2 och lagat matlådor x 2 så har åstadkommit en hel del! Har också skaffat mig en cykel, spenderat alla pengar jag har så är superfattig tills löning imorgon, haha, och har hunnit bestämma mig för att försöka vara nyttig och träna) för sjuttioelfte gången)! 
Så, som sagt, inte så jättespektakulära saker har hänt, mer vardagliga grejer faktiskt! Men det känns superbra, saker börjar falla på plats och det känns skönt! 

Sååå, just nu sitter jag och väntar på att Nicole ska komma hem oså ska vi ta oss ut på en liten upptäcktsfärd på våra cyklar! Har varit ute på en löprunda och bestämt mig för att bli en löpare igen i sommar! Nu jäklar! 
Har nu jobbat sju dagar i rad och är ledig i typ tre dagar och vädret ska bli finfint!! Jag jobbar för tillfället ca 30h/veckan men det kommer öka successivt då säsongen börjar på riktigt, klirr i kassan!! Wie!!

Jaaaaooo, det var nog allt jag hade att säga för tillfället, haha! Ska fota lite på jobbet snart o lägga upp.. Tänkte göra det idag men glömde helt bort det, haha! 

Min finfina cykel (och Nicoles) bakom den. Betalade $200 för den och hon jag köpte den av sa att hon kunde köpa tillbaka den när jag åker hem, haha, WIN (fingers crossed)!! Försöker döpa den också och känns som att Brucey känns ganska bra. 

En bild från min och Nicoles cykelrunda igår. Detta är Alta Lake och det tog typ 10 minuter att cykla dit, så lär hänga där SÅ mycket i sommar, hoppas jag, haha!!

Ship to wreck

Hallihallå! 
Är nu i Whistler, eller ah, har varit här i en vecka nu och har hunnit med att 1: hitta ett ställe att bo på, 2: börjat jobba, 3: storhandlat i Squamish och 4: fixat in en vän i min lägenhet! 

Så alright, första natten bodde jag hos några polare på en liten minimadrass (ca 60-70cm bred) på golvet och kände bara att jag ville hitta ett ställe att bo på pronto! 
Så dag numero uno kikade jag, Cal, Steff och Sean runt lite i byn innan vi mötte upp Michelle och Dyllan och kikade runt lite mer. Sen drog jag och kollade på en lägenhet som jag sa si señor till och flyttade in några timmar senare! 
Jag bor i Nesters, Michelle och Dyllan bor typ två hus nerför gatan och Steff och Sean bor typ 5 minuter härifrån. Och det är typ 15 minuters gång från jobbet så det är riktigt chill! Och fixade så Megan - en tjej jag känner från Silver Star - kunde flytta in här så det fixade vi idag! Så nice!! 

Annars har jag faktiskt jobbat fem dagar i rad hittills i mitt lilla Cool as a moose, vilket är hur chill som helst och det är hur skönt som helst att ha saker att göra hela tiden! Och vi har en ashäftig T-shirt-vikargrej (som pappa hade ÄLSKAT) och den är helt underbar! Känner mig som en enmansshow när jag står där och viker mina T-shirtar! 

Men nu har jag varit ledig i två dagar så jag har hängt med Meg, Gabi, Michelle, Dyllan, Sammy o hans vän Tim o typ kollat på ett ascoolt tågvrak mitt i skogen med massa grafitti på och bara chillat, och även storhandlat och äntligen packat upp min väska, så skönt!! Känns faktiskt mer som hemma här nu, känns bra! 

Utsikt från Staff accom i Whistler, so nice! 





Train wrecket vi drog till. Så imponerande grafitti alltså! Och man undrar ju hur dom kom dit?? Tydligen för dyrt att flytta dom och folk typ cyklar o skit där! 

Vardagsrummet i vår lilla lya på Nesters road. Meg är i övervåningen på sängen där, myspys! 

Det lilla, lilla köket! Som numera är fyllt med mat i alla skåp och kylskåp, NICE! 

Här är badrummet, miniatyr men det fungerar finfint för sitt syfte! 

Och här är mitt lilla rum som jag delar med Nicole! Jag har underslafen och äntligen fått in mina kläder i en garderob och byrå, så skönt alltså!! Inte nice att bo i en resväska såpass länge alltså! 

Och självklart har jag mammas lilla tomte och Lisas lilla hjärta hängandes ovanför mig när jag sover, hihi!