Rooftop Travellers Lodge

Hallihalla!
Nu far ni leva med att jag inte skriver med de tre sista bokstaverna i vart speciella, svenska, lilla alfabet, tangentbordet har namligen inte dom!
Vi har i alla fall bott pa Rooftop Travellers Lodge i ca en vecka, och hall i hatten nu, men vi ska bara bo har i en vecka till! Det var namligen sa att medan vi satt pa Wake Up! och vantade pa att klockan skulle bli 2pm sa vi kunde checka in pa det nya hostelet (alltsa rooftop) sa kom det fram tva tjejer och sa att dom skulle flytta ut fran sin flatshare och lamnade tre platser efter sig som de behovde fylla! De berattade att man fick gratis WiFi, gratis tvatt och torktumlare, TV och DVD (kok ocksa ofc)! For enbart 150$ i veckan, och det ar ratt billigt med tanke pa att lagenheten ligger ca 5 minuter fran centralstationen! Och oj, glomde nastan, vi har ocksa tillgang till pool och gym som finns i lagenhetsbyggnaden!
I alla fall sa foljde vi med dom tjejerna och kollade pa lagenheten, sa nu ar allt fixat, vi har traffat hyresvarden och den 30e november flyttar vi dit, langtar sa mycket!
 
Lovade ju i alla fall lite bilder pa rummet, snodde dessa fran amandas blogg (amandahoffmans.blogg.se, dar kan ni ocksa kika in om ni vill veta lite mer vad som hander, jag ar ju trots allt ganska dalig pa att uppdatera har...)
 
Har ar ingangen till vart kara Rooftop Travellers Lodge, kan val inte saga att det ser sa mycket rockigare ut pa insidan..
 
 
Har ar ungefar halva vart rum, min sang ar den nedersta och Amandas ar den oversta, vi lever fortfarande i vara vaskor som ni ser pa golvet, vi vill inte packa upp eftersom vi snart ska flytta!
 
Har har ni andra halvan av rummet typ, det ar inte speciellt stort, ni ser ju handduken pa stolen som man ocksa sag i forra bilden. Jag och Josse star och kollar pa bilderna pa min kamera framfor Francis och Marys sangar. Francis ar en speciell typ som ater och pratar om kokosnotter hela tiden, for honom far man inte saga att "I need to do this..." for det paverkar oss tydligen negativt, istallet ska man saga "I should do this..", kanske ar lite tankvart anda! Vad ska man saga om Mary da, hon ar en valdigt fargglad prick som i princip BARA festar och jobbar, har om natten kom hon in 4:30am och skulle upp 6:30am for att aka till jobbet, hon ar ratt tuff alltsa!
 
Sist men inte minst, hostellets common room, kan ju saga att vi fick en liten chock nar vi sag det for forsta gangen... 
 
Ja, vad kan man saga om hostelet da? Det ar sakert inte det varsta vi kommer se pa var resa har down under, men just nu kanns det val inte sa frascht efter att vi varit pa Wake Up! i typ tva veckor precis innan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback