Det ordnar sig, det gör det alltid

Hallihallå, kände att det var dags för en uppdatering här från Melbourne! 
Just nu bor vi i St. Kilda, det är typ som en förort till Melbourne och det är huuuur mysigt som helst! Så fort vi kom hit fick vi världens semesterkänsla då hostelet vi bor på nu, Oslo Hotel, ligger ca fem minuter från stranden och det är restauranger och pubar hela vägen ner, myspys! 

Vi har som sagt letat efter jobb och långtidsboende och det ser just nu ut som att det har löst sig, man vet ju aldrig vad som händer här nere men just precis just nu har vi jobb och boende, haha!
Vi börjar jobba på onsdag och det heter Plan International, det är fundraising och undrar ni vad det är kan ni faktiskt googla, men i princip så är det en välgörenhetsorganisation som hjälper barn i fattiga länder! Boende dårå? Jo, vi bor på Oslo Hotel för tillfället och vi gillar det, när jag läste recensionerna om stället var jag rätt tvek men det är faktiskt supermysigt här! Vi ska dock kolla på en lägenhet/flatshare/houseshare imorgon, men vi får se om vi tar det eller om vi stannar här, beror lite på priserna då det inte handlar om så lång tid! 

Här är en bild på Josse och Georige när vi kom till Melbourne, det är mycket att bära på så vi behöver ju inte direkt styrketräna mellan flyttarna! 


Vi gick till en supermysig restaurang här som heter "Lentils as anything", det är en vegetarisk restaurang där man betalar vad man tyckte det var värt och så mycket man hade råd att betala, perfekt för oss och det var huuuur gott och hur mysigt som helst!



En dag i parken när vi låg och solade blev vi först intervjuade om solskyddsmedel och hur vi skyddar oss från solen och sen fick vi gratis hennatatueringar! Josses var grymt snygg som ni ser på bilden dåva, jag däremot vad om att få en elefant och fick en ful, dansande cirkuselefant på handleden! Hur synlig som helst och jag HATAR den, haha...



En kväll gick vi till Queen Victoria Night Market och det var huuuur mycket folk som helst och också supermysigt! Matstånd överallt och kläder och allt som man kan förvänta sig på en marknad! Älskar verkligen marknader haha, men denna var hur mysig som helst! 

Tyckte den här skylten var lite rolig hehe, den var utanför en av restaurangerna man går förbi för att komma till St. Kilda beach!

Och till sist en crappy bild på stranden, den är ganska lång och det springer omkring hundar överallt och det är huur mysigt och gött som helst! Älskar att bo nära stranden!! 

Haha, känner att jag skriver att allt är huuuur mysigt som helst, men det är verkligen det också! Älskar Melbourne och St. Kilda än så länge! 
Även om vi för det mesta vill att februari ska vara över då vi ska börja resa i mars  så trivs jag så himla bra här just ju, mysmelbourne! 
Nu blire duschen för ikväll är det utgåååång, wihoo! Pusspåer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback