Here we are, we are the roadboy singers

Tjenare tjenare! 
Nu sitter jag här igen och försöker knåpa ihop ett inlägg och det är verkligen ALLTID lika svårt! 
Det blev inget med flatshare/houseshare så vi bor fortfarande kvar på Oslo Hotel, vi har träffat bl a massor av trevliga svenskar, britter, italienare, kanadensare, holländare och fransmän här, det är verkligen mysigt att bo på hostel! 

Jobbet då? Jorå, jag har kämpat på och jobbat i tio dagar nu! Och ikväll om bara några timmar eller så kommer Amanda och joinar oss efter att hon har rest med hennes vän Lisa i sex veckor! Så nu blir det inget mer jobb här, för om ca en vecka drar vi och gör Great Ocean Road och sen drar vi upp längs östkusten, vi är så himla taggade!! Äntligen ska vi "börja" resa! Känns konstigt att säga så, men det är ju nu vårt äventyr börjar på riktigt, så spännande!! 

Försökte fånga St Kilda beach by night på bild, men det gick ju lite sisådär.. Men här står jag liksom i vattnet och hela vägen där man ser lamporna är det i princip vatten, det var så jäkla vackert! 



Här är några bilder på kitesurfers, stranden och piren, behöver jag säga något annat än att det det är hur vackert och underbart som helst? 

Det var St Kilda festival en dag, huuuur mycket folk som helst! Och det sjukaste var att man inte kunde köpa alkohol alls i St Kilda, max två öl per inköp, bra men konstigt..


Svenska som vi är drog jag, Josse och en snubbe som heter Jamie till IKEA en dag och insöp den svenska atmosfären, käkade köttbullar och köpte svenskt lösgodis! Perfekt när man har lite hemlängtan ibland!


Här är två bilder på hur vi ser ut på jobbet. På första bilden har vi kanadensaren Dusty och kära lilla Georgie och på den andra har vi ju forever alone mig! Så himla smickrande tröjor och sånt såklart! 



Här är ett av områdena jag var i här om dagen, alltså utsikten och husen var SJUKA! Har sett så himla fina, och även riktigt skabbiga, hus när jag har jobbat på det här jobbet! 

Bilden som får avsluta det här inlägget är en bild på två stolta svenskar! Gick och såg OS-hockeyfinalen mellan Kanada och Sverige på ett casino och trots förlusten var jag sjukt stolt över att OS-silver! 

Nu kommer Amanda så nu måste jag sluta! Sex veckor isär känns som en evighet, men nu har vi massor av spännande saker framför oss!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback