I'm no superman

Idag är det slut. Det är slut på all skit. Nu sätter jag ner foten.

Men främst av allt så klarade jag teorin idag, eller klarade och klarade, jag spöade skiten ur det där jävla provet!

Jag var SKITGLAD (observera: "var")! Och jag trodde att INGET kunde få ner mig nu, men då hade jag fel. Så jävla fel.

Idag behöver jag en dagbok, börjar med en digital innan jag kan köpa en riktig. Behöver ett ställe att skriva av mig utan att NÅGON kan läsa det, inte för att så många som läser det här men ändå. Behöver något för bara mig.

Yours truly,
Elin

Men nu vill jag ligga ner och ta en paus

Hehehehe, tror jag är världens sämsta bloggerska, but hey, I don't care!!

Helgen har i alla fall varit BRA, Adam kom hem i fredags och sov hos mig, efter att jag hade haft finbesök av mystjejer!
Jag o killen umgicks heeeeela lördagen, gosi! På kvällen gick jag ut med finfina flickor, och GUD så kul det var, fick en helt ny upplevelse = man kan ha kul utan alkohol!! (eller iaf med minimalt alkoholintag)

Idag var jag och min fina häst och hoppade lite i Hjo, det gick jättebra, hon är så duktig så min lilla Vistis!

Gammal bild på mig och finhesten

Innan jag började skriva det här inlägget så hade jag en plan som gick ut på att jag skulle skriva av mig, men efter att jag har skrivit detta så inser jag att jag har ingenting att deppa för egentligen!?
Meeeeeeen så tänker tyvärr inte min hjärna, min hjärna är ledsen, mitt hjärta är ledset (mitt hjära blöder la la la). Det är jobbigt nu, jag hatar att hela tiden tänka "är detta rätt?" och att hela tiden tänka på om det finns något jag kan göra för att det ska bli lättare är så jäkla utmattande!
Okey, enough gnällande för idag!

Yours truly,
Elin