Do you wanna build a snowman?

Ciao vänner! 
Dom har haft en tävling här i byn där folk (proffesionellt folk) har byggt/huggit ut figurer av snö. Dom är sjukt imponerande duktiga alltså! Jag som knappt kan bygga en snögubbe så den ser reko ut, haha! Dom är så grymma alltså! 

Såhär såg det ut i början. Stora fyrkanter av snö helt enkelt oså började dom hugga typ dag och natt.



Så sjukt cool, haha, DJ Buddah! 
En av mina favvisar, så himla cool! 



Den sista här med kameran är min absoluta favvis alltså! Så häftigt att dom fått med motivet liksom i kameran också!! 

It's a sweet life

Hallåååå! 
Alltså har jag någonsin sagt att jag ÄLSKAR det här!? Jag är så himla lycklig här och allt är så jäkla bra!! Och det är inget jag bara säger för att lugna ner er där hemma, jag trivs verkligen som fisken i vattnet här alltså!! 

Ooooch sist jag skrev berättade jag ju om Apex, right? Jo, jag sålde precis den biljetten, haha! Jag ska nämligen åka på ROAD TRIP istället med Sean, Paul, Sam och Scott!! Sååå taggad!! Vi ska åka till Revelstoke och åka bräda och bo på hotell över en natt o så, alltså hur kul!?!?? Kommer bli sjukt kul!! Hoppas jag får köra bil också, hehehee! 

Annars finns det inte så mycket mer att säga, ska ut och äta ikväll med bl a Mattie och hennes föräldrar som är här och hälsar på, så mys! 

Här får ni iaf lite bilder jag lyckats samla på mig dom senaste dagarna!

En uttråkad liftee är en kreativ liftee.

Tube Town crew! Här är vi (nästan alla) som jobbar i Tube Town, härligt gäng! 

Utsikten från Attridge (Alpine meadows -  en av liftarna).


Chris, jag, Jason och Alex.

Dennis, så coolt att vi alla är i hans goggles! 

Här är vi på en utkiksplats på Attridge. Vi skulle kolla på solnedgången så vi satt o drack bärs o lyssnade på musik och då kom Patrol (party pooper Patrol) och sa att vi var tvungna att dra, så tyvärr var det bara att åka ner.. Men SÅ fin utsikt och så himla mysig grej ändå! 

Jag, Jess, Mayo, Gen, Cornelia, Steph, Steff, Hannah och Pen efter vi hade gjort first tracks och ätit frulle på Paradise Camp, girls day out!

Staff accom familjefoto efter vårat fina knytkalas, alltså mysisar!! Hittar ni mig är ni redigt duktiga alltså, haha! 

En bild från "The wild horsemans cabin" där vi firade Jarrods födelsedag! Vi överraskade honom och det var SÅ lyckat alltså, och så god mat!! Här är Camilla, Steph, Jarrod, Paige, Tim, Lisa, Tessa, Dan, Jo, Nicolai, Sean, Steff, Kate, Gen, Callum, Cecilie och Will!

En av dom bästa sakerna med att jobba med Michaela. Hon ÄLSKAR alla hundar så en dag fick vi ta hand om en liten SVINGULLIG valp som heter Rex, saknar honom redan.. 

Här är två bilder från igår, alltså det var en SÅ fin dag! Lite varmt dock så åkte i bara en hoodie på eftermiddagen! Men det var en GRYM dag! Åkte first tracks och sen med en grupp på ca 20 pers och sen drog jag, Rob och Cornelia till baksidan och åkte lite svarta o dubbelsvarta backar!! Och Rob är en snowboardinstruktör så han gav mig lite tips också, så himla bra! 

Slog min rekordhastighet också!! Först var mitt mål 60km/h och sen fick jag 68km/h när jag åkte full, haha!! Men det slog jag ju igår med 75,3km/h, så nöjd alltså!! 

Efter vi hade åkt drog vi upp och skulle kolla på solnedgången, igen. Men efter några öl kom Patrol (party pooper Patrol) och sa att vi var tvungna att dra, igen.. MEN, jag, Rob och Cornelia gömde oss i några träd tills Patrol hade dragit så vi såg faktiskt solnedgången denna gången!! 


No words needed alltså. Hade verkligen VÄRLDENS bästa dag igår, helt rakt igenom! Hela dagen var vi liksom i extas och dagens mening blev "alltså vi bor här", lycka! 

Are you happy now?

Tjäna! Har insett att uppdateringen här kommer komma mer o mer sällan nu haha! Men det visste jag ju redan, det känns ju som en vardag här typ fastän det händer så mycket olika saker hela tiden! 

Vad har hänt då? Jo, jag har haft besök från Whistler i några dagar, det har varit Australia Day, jag har spelar hockey, jag har skadat mig och blivit bra igen, jag har åkt bräda, min roomie har flyttat ut och åkt hem pga plugg (buhuuu) och jag har druckit på tok för mycket alkohol på för kort tid! 

Men annars är livet underbart! Om ca 2 veckor åker jag till Apex (en skidort i närheten) för att åka lite bräda och utforska en nya backar med lite vänner härifrån, wiieee! Det är dock helt stört att det REDAN är februari! Vad hände med tiden liksom!? Känns som jag varit här en evighet, samtidigt som det gått såååå fort, konstig känsla... 

Korvätartävling på 1609, 7 killar och en tjej skulle äta så många korvar dom kunde på 10 min! Här är Nils och Lachie.

Och här är VINNAREN!! Min kära roomie Tiff slog alla killarna och slukade 8(!!!) korvar och vann en skivspelare från typ 1945 haha! 

En dag jag gick hem från jobbet blev jag medbjuden på en slädtur. Självklart hängde jag med, vem tackar nej till gratis varm choklad och massiva mular liksom!? Det var hur mysigt som helst! 

(Dagen innan) Australia Day! Behöver jag säga mer än att det var en sjuk fest, då typ mer än hälften av alla staff är aussies haha!? Kul kväll som fasen iaf! Firade 25e på kvällen eftersom det var Australia Day i Australien då (australiensarna gör allt dubbelt här typ)! 

Riktiga Australia day! Så, dom har en tradition att alla aussies ska åka bräda eller skidor i sin bikini på Australia day. Och jag bestämde mig för att joina med, bästa beslutet i mitt liv.. Haha nä, det var sjukt kallt och det regnade så det kändes som nålar på hela kroppen. MEN, det var sjukt kul och är glad att jag gjorde det! 


Holy Smokes day! Som sagt så har ju alla rummen en pist som namn. Och av någon magisk anledning så var vi alla lediga på samma dag så vi drog och åkte tillsammans, gjorde Holy Smokes, drog till Long Johns (en av restaurangerna här) och käkade lunch och drack öl, drog ut och åkte lite till med lite väl runda fötter heheee.. Sån HIMLA grym dag!! 

Kvällen på Holy Smokes day! Eftersom Lorna skulle åka hem hade vi en "avskedskväll" också där vi gjorde nachos, drack vin och tjötade skit. Sån himla bra avslutning på en grym dag! Dock lite väl mycket alkohol på en dag pga dagsfyllan också, haha! 

Hockey!! Varje onsdag är det staff hockey turnering, och för en gångs skäl var jag ledig så jag kunde vara med att spela, det var SJUKT kul trots att vi sög! Vi blev dock bättre efter några öl, hehe!

Kände att iaf en naturbild måste ju bifogas! Blivit mycket fest det senaste, haha, så nu ska jag lugna ner mig lite (troligtvis inte) och ta hand om min stackars kropp! Lycka till till mig, haha...