Det är väntan som fördärvar och förstör

Hola bandidos!
Måndag idag, ruuligt ruuligt, och jag har fullt upp på pluggisfronten! Prov måndag, tisdag och ondsdag, inte riktigt min grej va... men det är i alla fall över på onsdag!
 
På fredag däremot drar jag till huvudstaden och går på inflyttningsfest hos min käre bror, temat är "white trash" och jag har ingen aning vad jag ska ha på mig.. känns som ett sånt där lagom lätt tema, haha...
 
AJA nu ska jag sluta slappa, träning står på schemat, sen blir det plugg, plugg och åter plugg.. åh vad roligt!
 
såhär skulle jag inte ha något emot att ligga nu, är sååå tröööööött! rätt ny bild också, från falsterbo 2010, men okej det var kul och jag har inga bilder på min dator jao!

Hurry boy, It's waiting there for you

TJÄNARE!
idag är det fredag, wiho, fast jag har ju haft fredag hela veckaan, mohaha!
mår i alla fall 1000 gånger bättre än vad jag gjort de senaste dagarna så har varit i skolan både igår och idag. ÅH så roligt, eller?
I alla fall så är det JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVligt kallt ute, trodde jag skulle dö idag, måste sluta med skinnjackan och västen nu alltså... är så dålig på sånt där haha! köpte mig ju en finfin kappa, men måste fixa lite med knapparna så är den good to go!
 
Nu ska jag sätta mig och plugga lite rättskunskap, YEY ASKUL, och sen ska jag o mamma göra pepparkaksdeg som vi ska låta vila tills på söndag då det blir adventsmys med peppisbak! mysigt!!
 
den här värmen skulle inte sitta fel nu istället för denna jävla kylan.. fast ska man tänka positivt så är det ju så fiiiiiiiiiint med snööö!! 

Today I don't feel like doing anything

Börjar bli en vana att det går ett tag mellan inläggen här, men who cares?
Vi var i alla fall på IKEA i söndags och jag hittade lite finfina saker till min framtida bostad! Efter lite köttbullar och soffprovande åkte vi ner mot Ullared och vi gjorde oss hemmastadda i stugan som vi spenderade natten i!
Sen var det en heldag på Gekås som gällde i måndags, jag köpte huuuuuuur mycket som helst kändes det som, det var i alla fall jag som stog för den högsta summan på kvittot...
Det tog rätt många timmar att åka hem, snökaos kan man lugnt säga att det var. Så när jag kom hem var det straight to bed som gällde!
 
 
Meeeeeeeeeen sen vaknade man ju mitt i natten o spydde o hade sig, så har väl åkt på någon sorts influensa/matförgiftning eller whatever.. ROLIGT!!!
Låg ju inne på sjukhus ungefär vid denna tiden för ett år sen pga blindtarmen, ingen operation då för jag fixade det ändå, like a boss. Men tänk så är det den som spökar nuuu, oh noooooooooooooooooooo i så fall......
 
Blev ingen bild i inlägget idag, men jag skyller på att jag är sjuk, för hade jag lagt upp en bild hade det förmodligen varit på den underbara snön som har fallit huuur länge som helst nu, huuur mysigt som helst! Ni kan väl föreställa er den bilden, eller så kan ni vrida på huvudet själva och kolla ut genom fönstret (om det inte är för mörkt, men då får ni göra det någon annan gång, OKEJ??)
 
 

Baby, give me one more night

Hej hopppp!
Nu var det ju ett tag sen igen, as usual, men jag har haft fullt upp jao! 
Har som vanligt inget vettigt att skriva, men kan ju i alla fall berätta att jag, Elina och TP ska alldeles strax sätta kursen mot Ullared, med ett stopp i Jönköping på vägen, kul!
Mennnnnn nu blev det bråttom, måste borsta gaddarna och sen packa in i bilen och hämta Elina! Måste passa mig så jag inte kommer för sent, då vet man ju inte vad som händer......
 
gammal bild som fan på mig och Tepos, men jag tycker om den ändå!