When you flash up on my phone I no longer feel alone

Finaste killen på peace & love! Han är bäst och även saknad.

Yours truly,
Elin

Kommentarer
Postat av: Adam Andersson

2010-09-08 @ 22:46:03
Postat av: Adam Andersson

Elin Briggner. Jag kommer ihåg första gången när jag såg dig. Det var i sommras på Peace And Love och du var den sötaste tjejen jag någonsin sett. Du var så söt att jag inte ens vågade prata med dig för att jag var rädd att göra bort mig eller skämma ut mig. Veckan gick och jag började bli otålig och nervös över hur jag skulle ta kontakt med dig. Men sen, på sista dagen kom du och satte dig i mitt knä och jag blev alldeles varm i hela kroppen. Det var ren lycka. Några veckor efter festivalen tagit slut tog jag det bästa beslutet jag någonsin gjort i mitt liv, att träffa dig.

Jag visste direkt när vi träffades att du skulle bli min, du var så perfekt i allt du gjorde! Vi har nu vart tillsammans ett litet tag och jag är så glad för det. När jag tänker på oss blir jag alldeles varm i kroppen och allt är bara perfekt. Jag vet även att jag inte alltid är så rolig att vara med och kan betee mig illa åt och jag är ledsen för det. verkligen. Men jag när jag är med dig blir jag glad och säker på vem jag är, din pojkvän.

Nu måste jag verkligen sova sp att jag blir frisk.

Godnatt Elin <3



PS; Jag vet att vi inte har vart tillsammans länge. Men jag har lärt känna dig så fort och älskar den du är. Det är inte direkt som i en saga, eller så som jag drömt om att få säga det för första gången i mitt liv. Och jag förstår dig om det är snabbt och du vill vänta med det och så. Ta din tid, jag ska ingenstans.



Elin Briggner, jag älskar dig <3

2010-09-08 @ 22:56:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback