My name is high, low, picka, low, picka, low

Ciao! 
Nu har vi kommit en bit på vägen! Vi är i Ballina som inte alls är långt ifrån vårt allra första långa stop - Byron Bay! I natt sover vi, som dom allra flesta nätterna, på ett ställe där vi egentligen inte får.. Igår var vi ute på okänt vatten då vi stannade på ett ställe som inte ens fanns på vår lilla app (wikicamps som vi använder för att hitta campingplatser - skitbra!) och prövade lyckan, vilket gick bra trots storm så vi fick flytta vanen... Och på morgonen fick vi besök av en ranger som sa att bötern låg på $350, oooopsie, men vi klarade oss som tur va hehehe! 
Vi har stannat på massa fina ställen på vägen, idag till exempel hängde vi på en strand i Yamba, livet är rätt reko ändå! 





Här är lite av vad vårt liv går ut på just nu: sitta i bilen, köra bilen, äta billig mat (mest burkmat, mycket tomatsås och bönor, lyxigt ändå!), se helt underbara platser och stöta på alla möjliga sorters djur! 

Har såååå många mer bilder på kameran så som sagt, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Nu ska vi chilla, imorn drar vi vidare mot Lennox Head och kanske också Byron Bay, vem vet? Wiiiie! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback