Livin' on a prayer

Hejhejhejjjjjjjj!
Jaaaa, vad ska man skriva nu då? Känns som att jag för det mesta gör samma saker hela tiden haha! 
Vi drog ut och åkte den där morgonen jag skrev om sist (torsdags) och det var också asbra! Åkte lite i puder och fastnade TOTALT så det var en riktig workout att ta sig därifrån haha!! Var ute liiiite för länge också så fick stressa en del till jobbet heheheee! Jobbet var lugnt dock, man kan ju inte förvänta sig så mycket av en fredag än så länge... Men det kommer bli mer busy snart!! På kvällen chillade jag med mina roomies och Michelle och Kristine på vårat rum och drack lite, lyssnade på musik och snackade. Så mys! Vår fjärde roomie Lorna har anlänt också, så det var trevligt! 

Igår så var det lööördag och jag jobbade 9-15. Det var så mycket mer att göra än någon annan dag, vilket var skönt! Fick även lära upp en ny tjej, Michaela, lite också. Sjukt att jag skulle lära någon när jag knappt kan grejerna själv haha, men det gick finfint! Fick ta hand om två borttappade barn också, det var en upplevelse! Har en känsla av att det lär hända en hel del dock, men det är väl rätt oundvikligt på en skidort antar jag! 
Efter jobbet drog jag direkt till gymmet, är stolt att jag drog iväg alltså haha!! Skyndade mig efter det (totalt i onödan) för dom skulle ha en "christmas light up" här i byn! Men den började 19:30 istället för 17, som jag trodde, haha! Men det var typ stånd överallt med massa grejer, mest hundgrejer dock, inte mig emot!! Hundar överallt ju!! Michelle och jag råkade dock missa själva grejen när dom tände lamporna då vi var i en butik, hehe, men det var fint ändå! 
På kvällen sen blev det lite partaj, vilket alltid är kul! Vissa kör ju dock hårdare ön andra och är uppe till 5 haha, men jag knoppade av vid 1tiden för jag ville åka bräda idag! 

Så, jajjemän, trots en lång sovmorgon i morses så tog jag mig minsann ut en timme på brädan! Backarna var riktigt svåra idag dock, väldigt puckliga pga att vi har fått typ 30cm snö det senaste dygnet! Så jag gjorde en total faceplant och gjorde liksom en "skorpion" med brädan (alltså låg på mage och fick brädan uppåt mot huvudet och var som ett u i ryggen) då jag åkte rätt fort ändå haha.. Lagom bra för min stackars rygg! Men men, jag överlevde iaf! Skaffade även en app idag som heter "ski tracks" där man kan se hur snabbt man åker, hur långt man åkt, hur högt upp man varit osv osv! Har fått reda på att byn ligger ca 1600m över haver och toppen på comet (högsta toppen tror jag) är 1900m över havet! Byn ligger mitt i backen också. 
Efter min lilla vända var det dags för lite jobbelijobb! Jobbade 15-21 idag och det var steeeeendött! Jobbade själv för det mesta också och wifiet vägrade fungera så var rätt uttråkad.. Tror jag sålde kanske 4 biljetter på HELA kvällen... Ojskipojski.. Men lite uttråkning har väl ingen dött av! Är hellre där och tjänar pengar än spenderar pengar här på staff accom eller någon närliggande bar dock haha! 
Så nu ligger jag på golvet i rummet med benen i högläge, har tagit en värktablett och ska snart sova! Imorn är vi ett gäng som drar ut och åker vid 9tiden och klockan 15 börjar jag jobba igen, till 21! Sen blir det Jägermeister med Jo innan det bär av till Ladies and Gents-festen! Så taggad!! 

Fina, fina lilla byn! Så juligt och mysigt med alla ljusen! 

Så sjukt stora pållar alltså! Man kan typ åka med dom till restauranger osv, men det kostar nog en del haha! Var dock tvungen att killa lite på deras massiva mular!

Ja, vad ska man säga? Snapshot från kvällen helt enkelt. Detta är Josh, i bakgrunden är Brandon och Joe.


En bild från liften idag. Träden är så sjukt fina och i princip helt täckta i snö! Och mitt i backen går en "main skiway" som leder in till byn, där även längdskidåkare kör på! Så man får passa sig så man inte krockar, har varit nära om jag ska vara ärlig haha! 


Utsikten på vägen till jobbet, underbara Kanada! 



Kommentarer
Postat av: Nin0s

Så kul att du uppdaterar Elin! Verkar vara grymt👌🏽 Fatta vilket pro du kommer va på bräda😊 Saknar dig!! Haaaade❤️

2015-12-08 @ 10:45:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback