I wrote this song, just looking at you

Hej vänner! 
Inga bilder idag tyvärr... Har mest haft med mig kameran och go pron dom senaste dagarna och bloggar från mobilen, så atteeeeh!

Igår var det iaf en vanlig dag, borstade hästarna på morgonen, red efter frulle och efter lunchen drog vi ut på savannen på en ca 2h bush ride. Pretty much a normal day här alltså! 

Idag däremot var det rätt annorlunda... Men kul och jättebra!!  
Följde med communityfolket (dom som jobbar med barnen i staden) på drop-in! Drop-in är typ ett ställe dit dom hemlösa barnen (street kids som dom kallas) kan gå och få bl a lite matte- och engelskalektioner, mat och lite sällskap helt enkelt! 
Vi fick se var dom bodde, och sen fick vi hänga med barnen, spelade mest kort och lärde dom lite engelska o så. Man glömmer så lätt att dom verkligen inte har ett eget hem.. Helt underbara barn och ungdomar alltså, så himla lätta att vara omkring, nyfikna och villiga till att lära sig saker!
Tror att man helt enkelt får försöka tänka på dom bra sakerna dom barnen har i sitt liv, hade nog blivit alldeles för svårt annars! Dom verkade verkligen vara så glada och dom tyckte allt var kul, inte direkt som alla bortskämda småglin där hemma inte! Där duger inte lite kortspel när man är runt 13-18 bast inte! Man blir ju påmind såhär i efterhand att ta vara på det man faktiskt har och uppskatta dom små sakerna i livet! 

Jaja, lite luddigt, men så blir det ibland om man tänker en del på saker och ting och hur olika det faktiskt är i världen! 

Till något helt annat då - imorn ska jag på over night horse safari! 
Kommer bli som en normal dag för mig eftersom jag jobbar i stallet, haha.. Men efter bush riden så drar vi till en sjö och badar med hästarna och sen får vi en trerätters middag, får sova på höbalar under stjärnorna och sen får vi en lyxfrulle innan vi rider tillbaka! 

Återkommer med mer bilder en annan dag vännner, I promise! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback